روش درست کردن فر دست ساز خانگی با قابلمه روی گاز
طرز تهیه شیرینی جبنیه ساده و خوشمزه به روش عربی
طرز تهیه شیرینی جبنیه شیرینی جبنیه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی است که شباهت زیادی به گوش فیل ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
روش درست کردن فر دست ساز
در این آموزش روش درست کردن فر دست ساز را آماده کرده ایم که برای بانوانی که فر ندارند مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله روش درست کردن فر دست ساز در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم درست کردن فر دست ساز | |
قابلمه کهنه | ۱ عدد |
کاغذ روغنی | به مقدار کافی |
کاتر یا سه پایه | ۱ عدد |
روش درست کردن فر دست ساز
مرحله اول
برای درست کردن فر دست ساز بهتر است یک قابلمه قدیمی را به صورت کامل برای این کار اختصاص دهیم. به دلیل اینکه قابلمه بدون آب داغ می شود ممکن است لکه هایی روی بدنه آن ایجا شود، به همین دلیل بهتر است از قابلمه های قدیمی خود استفاده کنید.
مرحله دوم
برای شروع یک شعله پخش روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و یک سه پایه یا کاتر به عنوان پایه قالب درون قابلمه قرار می دهیم. در ادامه یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا اجازه می دهیم قابلمه به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه به خوبی گرم شود. پس از اینکه قابلمه به خوبی گرم شد، دم کنی را از روی درب قابلمه بر می داریم، سپس سینی حاوی شیرینی ها یا قالب حاوی کیک را درون قابلمه روی سه پایه قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مجددا دم کنی را روی درب قابلمه قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها یا کیک بپزند. زمان پخت شیرینی و کیک متفاوت است و برای کیک با قالب متوسط حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است.
مرحله پنجم
برای اینکه کیک تان به خوبی پف کند و خراب نشود، به هیچ وجه قبل از ۳۰ دقیقه دم کنی را از روی قابلمه بر ندارید. برای انواع شیرینی زمان پخت متفاوت است و ممکن است زمانی بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه باشد که در هر دستور ذکر شده است.
- منبع :
- nadiaa_cook