طرز تهیه معجون خرمایی بسیار مقوی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه معجون خرمایی بسیار مقوی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه معجون خرمایی معجون خرمایی یکی از انواع معجون های خوشمزه و بسیار مقوی جنوب کشورمان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه محلبی پسته خوشمزه و ساده به روش عربی

طرز تهیه محلبی پسته خوشمزه و ساده به روش عربی

طرز تهیه محلبی پسته محلبی پسته یکی از انواع دسر های خوشمزه و مقوی عربی است که با طعم های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طبع خرمالو گرم است یا سرد؟ مصلح خرمالو در طب سنتی چیه؟!

طبع خرمالو گرم است یا سرد؟ مصلح خرمالو در طب سنتی چیه؟!

طبع خرمالو گرم است یا سرد خرمالو نه تنها یک بمب انرژی از کلسیم، آهن و مواد معدنی دیگر است، بلکه تعدیل کننده مزاج بدن نیز محسوب می‌شود. اکنون می‌خواهیم در سایت …

طرز تهیه مسقطی انار خوشمزه و خوشرنگ برای شب یلدا

طرز تهیه مسقطی انار

فیلم طرز تهیه مسقطی انار طرز تهیه مسقطی با پودر ژله

مسقطی انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که معمولا برای شب یلدا تهیه می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مسقطی انار در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مسقطی انار
آب انار طبیعی۱ لیوان
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
آب سرد½ فنجان
شکر⅓ لیوان
گلاب⅓ لیوان
کره۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیلبه مقدار کافی

طرز تهیه مسقطی انار

مرحله اول

برای تهیه مسقطی انار خوشمزه ابتدای کار آب سرد را به همراه نشاسته ذرت درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا نشاسته ذرت در آب کاملا حل شود، سپس نشاسته را از صافی رد می کنیم.

مرحله دوم

حالا ترکیب آب و نشاسته صاف شده را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه آب انار را نیز از صافی رد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت مدام هم می زنیم تا ذرات شکر به طور کاملا حل شود. حالا باید به هم زدن ترکیب مواد ادامه دهیم تا بافت آن کمی سفت شده و به غلظت مناسب برشد.

مرحله چهارم

زمانی که مخلوط نشاسته غلیظ شد به آن گلاب را اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم تا مایه غلیظ شود. در ادامه مایه مسقطی پس از ۱ ساعت از روی حرارت بر می داریم و کره را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مخلوط می کنیم تا کره ذوب شود. در ادامه یک قالب سیلیکونی انتخاب می کنیم، سپس آن را به کمک برس با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه خیلی سریع مایه مسقطی را درون قالب می ریزیم.

مرحله ششم

در نهایت قالب را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مسقطی به مدت ۲ ساعت درون یخچال بماند تا سفت شود. در آخر مسقطی را از قالب خارج می کنیم و به عنوان تزئین درون پودر نارگیل می غلطانیم.نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.