طرز تهیه دسر شیر خرما خوشمزه و مقوی به روش مجلسی

طرز تهیه دسر شیر خرما خوشمزه و مقوی به روش مجلسی

طرز تهیه دسر شیر خرما شیر خرما به عنوان یک نوشیدنی از قدیم مورد توجه افراد زیادی بوده است. دسر شیر خرما با همان طعم شیر خرما را دارد که با استفاده …

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی پاناکوتا شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. دسر پاناکوتا یکی از معروف ترین دسرهای کشور ایتالیا است …

طرز تهیه دسر زبرا خوشمزه و مخصوص با شیر به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر زبرا خوشمزه و مخصوص با شیر به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر زبرا دسر زبرا یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که با استفاده از پودر ژلاتین و نشاسته تهیه می شود. این دسر شیری در دو رنگ سفید و کاکائویی …

طرز تهیه مسقطی

طرز تهیه مسقطی برای کودک شفاف بازاری کشدار ساده ژله ای لاری با شیر گردویی وانیلی با آرد برنج انجیر

مسقطی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان فارس می باشد. این دسر خوشمزه و مخصوص امروزه معمولا به عنوان شیرینی در کنار چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مسقطی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
نشاسته۱۵۰ گرم
کره۱۲۵ گرم
شکر۳۰۰ گرم
گلابنصف لیوان
آب سرد۵ لیوان
جوهر لیمونصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مسقطی

مرحله اول

ابتدا نشاسته را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط را می زنیم تا نشاسته در آب حل شود.بعد صافی را داخل قابلمه ای می گیریم و مخلوط آب و نشاسته که حل شده است را از داخل صافی رد می کنیم.

مرحله دوم

سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار می دهیم و ۵ لیوان آب سرد،شکر و گلاب را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.آنوقت زعفران دم کرده به هر میزان که تمایل داریم اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا خوب مواد را هم می زنیم و جوهر لیمو را نیز در صورت تمایل اضافه می کنیم (می توانید حذف کنید) و همگی مواد را مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا مایه مسقطی قوام یابد و کمی غلیظ شود که حدودا با حرارت کم ۱ ساعت زمان می برد.

مرحله چهارم

سپس کره ذوب شده و یا اگر در دسترس نبود ۱/۴ لیوان روغن مایع اضافه می کنیم و مداوم با مواد مخلوط می کنیم تا به خورد مواد برود و بعد در صورت دلخواه ۱ قاشق گلوکز نیز اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم و یک دم کنی روی در قابلمه قرار می دهیم تا مسقطی قوام یابد و غلیظ شود.

مرحله پنجم

هر ۱۵ دقیقه به مسقطی سر می زنیم و آن را هم می زنیم و اگر به قوام رسیده بود خلال پسته یا بادام داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم ظرف مورد نظرمان را با قلمو چرب می کنیم و مواد را داخل قالب می ریزیم.

مرحله ششم

سپس پشت قاشق را چرب می کنیم و روی مسقطی را صاف می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ ساعت استراحت کند و منسجم شود و بعد از یخچال بیرون می آوریم و برش می دهیم و روی آن را تزئین می کنیم و در ظرف می چینیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.