طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان
طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوریها برای سلامتی و افزایش لذت از طعمها انجام میشوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانوادهها، برخی …
طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از آن در تهیه انواع کیکها و شیرینیها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه مسقطی شیر خوشمزه و مخصوص زعفرانی
طرز تهیه مسقطی شیر
مسقطی شیر یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که در گذشته به عنوان دسر هم سرو می شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مسقطی شیر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم مسقطی شیر | |
نشانسته ذرت | ۱ پیمانه |
شیر | ۵ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
گلاب | ۱ پیمانه |
زعفران | به مقدار کافی |
رنگ خوراکی | به مقدار کافی |
مغز بادام و مغز پسته | به مقدار کافی |
پودر هل | نوک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه مسقطی شیر
مرحله اول
برای تهیه مسقطی شیر خوشمزه ابتدای کار یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس شیر را به همراه نشاسته ذرت و شکر به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مخلوط نشاسته را تند تند هم می زنیم تا نشاسته گلوله نشود.
مرحله دوم
حالا مخلوط نشاسته را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم هم می زنیم و اجازه می دهیم به غلظت برسد. در ادامه وقتی جوش زد، روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود، سپس پودر هل را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مسقطی شیر را مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم عطر هل به طور کامل آزاد شود. در ادامه مغز بادام و مغز گردو را به همراه گلاب به مسقطی شیر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا مسقطی شیر را به ۲ قسمت تقسیم می کنیم، سپس به نیمی از مسقطی زعفران را به همراه رنگ خوراکی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا رنگ مسقطی تغییر کند. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله کف ظرف مورد نظر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و مایه مسقطی سفید را به صورت داغ درون ظرف می ریزیم، سپس مایه مسقطی زعفرانی هم به صورت داغ روی مایه سفید می ریزیم تا به هم بچسبند.
مرحله ششم
در نهایت روی مسقطی را با مغز بادام و گردو تزئین می کنیم، سپس به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. در آخر پس از گذشت این زمان مسقطی را از یخچال خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید. نوش جان.
- منبع :
- moradpoor_