طرز تهیه بستنی عربی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی عربی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی عربی بستنی عربی یکی از بستنی های سنتی مغز دار است. این بستنی را بدون درد سر یا زمان زیادی به راحتی می توان در خانه تهیه کرد. در …

طرز تهیه ماقوت زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش یزدی

طرز تهیه ماقوت زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش یزدی

طرز تهیه ماقوت ماقوت یکی از انواع دسرهای خومزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به یزد می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه …

طرز تهیه ژله بستنی آسان و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه ژله بستنی آسان و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه ژله بستنی ژله بستنی یکی از دسرهای بسیار پرطرفدار و محبوب ایرانی است که بیشتر برای مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه حلوای بادام

طرز تهیه حلوای بادام تبریزی زمینی کفگیری قاشقی کاسه مجلسی گرم شیرازی کاراملی

حلوای بادام یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این حلوای خوشمزه اصالتا متعلق به شهر تبریز می باشد و در این شهر به عنوان یک حلوای مناسبتی شناخته می شود. این حلوای خوشمزه علاوه بر حلوای بادام با نام حلوای کفگیری هم شناخته می شود، دلیل اینکه به این حلوا، حلوای کفگیری می گویند این است که با کفگیر قسمت و پخش می گردد. حلوای کفگیری یکی از مرسوم ترین حلواهای شهر تبریز است که در مناسبت های خاص و ایام مذهبی به صورت نذری در میان مردم پخش می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای بادام
آرد قنادی۲۵۰ گرم (۲ و ¼ پیمانه)
پودر قند۱۵۰ گرم (۱ و ¼ پیمانه)
کره۱۳۰ گرم
پودر بادام۱۰۰ گرم (۱ پیمانه)
پودر هل سبز۱ قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل½ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده۳۰ گرم

دستور تهیه حلوای بادام

مرحله اول

ابتدا آرد را الک می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با یک قاشق چوبی آرد را به صورت متداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود، البته این کار باید با حرارت ملایم انجام شود تا آرد تغییر رنگ ندهد.

مرحله دوم

پس از اینکه بوی خامی آرد به طور کامل گرفته شد (معمولا بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان می برد) تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. حالا مجددا آرد را الک می کنیم و به تابه بر می گردانیم، سپس کره نرم شده را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم تا کره کاملا آب شود و با آرد ترکیب شود، سسپ تابه را از روی حرارت بر می داریم و به مدت ۵ الی ۶ دقیقه کنار می گذاریم تا مخلوط آرد و کره از حرارت بیفتد.

مرحله چهارم

در مرحله بعدی پودر قند را الک می کنیم و به همراه پودر بادام، پودر هل و پودر زنجبیل به مخلوط آرد و کره اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند و به خورد همدیگر بروند.

مرحله پنجم

در آخر گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و حلوا را کف یک سینی دیواره دار به ضخامت ۲ سانتی متر فشرده می کنیم تا کاملا منسجم و یکدست شود، سپس با یک چاقوی تیز یا کاتر آنرا برش می زنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم و تزیین می کنیم.

مرحله ششم

در روش سنتی حلوا را قالب نمی زنند، به این صورت که حلوا را در تابه با پشت کفگیر فشرده می کنند، سپس مقداری از حلوا را با کفگیر بر می دارند و در بشقاب می ریزند. به همین دلیل این حلوا با نام حلوا کفگیری هم شناخته می شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.