طرز تهیه دسر نانایمو بار خوشمزه و مخصوص به روش کانادایی

طرز تهیه دسر نانایمو بار خوشمزه و مخصوص به روش کانادایی

طرز تهیه دسر نانایمو بار دسر نانایمو بار (Nanaimo bar) یک دسر کانادایی است که بسیار خوشمزه و شیک است و به صورت چند لایه تهیه می شود. این دسر شکلاتی از …

طرز تهیه دسر آفوگاتو خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه دسر آفوگاتو خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه دسر آفوگاتو آفوگاتو یکی از انواع دسرهای کافی شاپی در کشور ایتالیا است که با ترکیب بستنی و قهوه تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه دسر کازان دیبی با بافت پنبه ای به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر کازان دیبی با بافت پنبه ای به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر کازان دیبی دسر کازان دیبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه تر حلوا

طرز تهیه ترحلوا اردبیل مجلسی ارومیه ساده با آرد گندم با شیره انگور شیرازی با نشاسته

تر حلوا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که در گذشته به عنوان دسر استفاده می شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تر حلوا در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم تر حلوا
نشاسته گل۱ پیمانه
آرد برنج½ پیمانه
شیر۶ پیمانه
آب۴ پیمانه
گلاب۱ پیمانه
شکردو پنجم پیمانه
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه تر حلوا

مرحله اول

برای تهیه تر حلوای ساده ابتدا آب و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم، سپس آنرا از صافی رد می کنیم و در یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه آرد برنج را به همراه شیر به قابلمه اضافه می کنیم، سپس شکر را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا مواد را به صورت متداوم هم می زنیم تا بوی خامی نشاسته و آرد برنج از بین برود و به خوبی پخته شوند. در ادامه گلاب را اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم. مواد را باید حدی مخلوط کنیم که کاملا غلیظ شوند.

مرحله سوم

برای تست غلظت مواد با چنگال روی مواد می کشیم اگر جای چنگال باقی ماند یعنی غلظت مواد مناسب است. زمانی که غلظت مایه حلوا به حد کافی رسید آنرا از روی حرارت بر می داریم و نصف آنرا داخل قالب چرب شده می ریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف می کنیم.

مرحله چهارم

حالا زعفران دم کرده را به باقیمانده مایه حلوای اضافی می کنیم و مجددا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به غلظت کافی برسد. پس از اینکه مایه حلوای به غلظت رسید انرا روی حلوای سفید رنگ می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم.

مرحله پنجم

حالا حلوا را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس روی آنرا با سلفون می پوشانیم و آنرا در یخچال قرار می دهیم تا آماده شود. بعد از ۶ ساعت حلوا را از یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه برش می زنیم.

مرحله ششم

برای زیباتر شدن حلوا توصیه می شود آنرا مانند مسقطی به شکل لوزی برش بزنید. پس از اینکه حلوا را برش زدیم آنرا به آرامی در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با خلال پسته و یا هر چیز دیگر به سلیقه خود تزیین می کنیم.

نکات پخت تر حلوا

ترک خوردن تر حلوا

خیلی از کسانی که این حلوا را می پزند با مشکل ترک خوردن حلوا روبرو می شوند. یکی از اصلی ترین دلایل ترک خوردن تر حلوا این است که پس از آماده شدن فورا در یخچال قرار داده می شود، که همین امر باعث ترک خوردن آن می شود.

یکی دیگر از دلایل ترک خوردن حلوا این است که زمانی که در یخچال قرار می گیرد روی آن سلفون کشیده نمی شود و مهم ترین دلیل ترک خوردن تر حلوا این است که زمانی که هنور حلوا به غلظت مناسب نرسیده است از روی حرارت برداشته می شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 5 اردیبهشت 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.