طرز تهیه فرنی کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با طعم کره ای

طرز تهیه فرنی کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با طعم کره ای

طرز تهیه فرنی کدو حلوایی فرنی کدو حلوایی یکی از انواع غذاهای سبک و سالم بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. فرنی ها معمولا به عنوان دسر …

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ کباب تابه ای دو رنگ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه …

طرز تهیه شامی کباب آبدار و لذیذ با گوجه فرنگی و سیب زمینی

طرز تهیه شامی کباب آبدار و لذیذ با گوجه فرنگی و سیب زمینی

طرز تهیه شامی کباب آبدار شامی کباب آبدار یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه مانند شامی کباب تهیه می شود، …

طرز تهیه سالاد قارچ و ذرت

سالاد قارچ و ذرت , طرز تهیه سالاد قارچ و ذرت , دستور پخت سالاد قارچ و ذرت

سالاد قارچ و ذرت یکی از انواع سالادهای خوشمزه رستورانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد قارچ و ذرت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۴۰۰ گرم
کنسرو ذرت۱ لیوان
هویج۱ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر سیر و آویشنبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد قارچ و ذرت

مرحله اول

برای تهیه سالاد قارچ و ذرت خوشمزه ابتدا قارچ را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش به طور کامل خارج شود. در ادامه قارچ ها را به صورت ورقه ای یا نگینی یکدست خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری کره یا روغن اضافه می کنیم. در ادامه قارچ ورقه ای را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا آب بیندازد، سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا قارچ ها به طور کامل سرخ شوند.

مرحله سوم

برای اینکه رنگ قارچ ها تغییر نکند و سفید بمانند، در حین تفت دادن می توانیم کمی آب لیمو ترش به آنها اضافه کنیم. پس از اینکه قارچ ها سرخ شدند، هویج ها را به صورت نگینی یا خلالی نازک خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله هویج خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا هویج نیز نرم شود. پس از اینکه هویج نرم شد، ذرت کنسروی را به تابه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله پنجم

ما در این آموزش از کنسرو ذرت استفاده کردیم. در صورت تمایل می توانیم ذرت را با کمی آب بپزیم تا کاملا نرم شود، سپس به دیگر مواد اضافه کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به تابه اضافه کرده و مواد را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله ششم

در مرحله پایانی پودر سیر را به همراه آویشن و مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا به خورد سالاد بروند. در نهایت سالاد را به صورت گرم درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.