طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه کرانچی سیب زمینی
کرانچی سیب زمینی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این میان وعده خوشمزه را می توانیم مانند پفک سیب زمینی با مواد سالم در منزل برای کودکان و بزرگسالان تهیه کنیم. این میان وعده خوشمزه را می توانیم به صورت یک خوراکی سالم و خوشمزه برای کودکان خود تهیه کنیم. یکی دیگر از کاربردهای کرانچی سیب زمینی این است که می توانیم آنرا برای دیزاین و سفره آرایی نیز استفاده کنیم، البته به عنوان پیش غذا هم می توانیم از این میان وعده خوشمزه استفاده کنیم. در برخی کشورها از کرانچی سیب زمینی در کنار غذاهای فست فودی استفاده می شود و آنرا به صورت سوخاری درست می کنند، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کرانچی سیب زمینی | |
سیب زمینی | 2 عدد بزرگ |
آرد گندم | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
آب | یک سوم لیوان |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
سس گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
پاپریکا و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور تهیه کرانچی سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه کرانچی سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را تمیز می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آبپز شوند. بعد داخل آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا خنک شوند.
مرحله دوم
اگر زمان کمی دارید سیب زمینی ها را زیر آب سرد می گیریم و بعد چنگال داخل آن ها فرو می کنیم و با یک دست پوست روی سیب زمینی ها را می گیریم و با دست دیگر چنگال را می گیریم. بعد داخل کاسه ای قرار می دهیم و با گوشتکوب خوب آن ها را له می کنیم.
مرحله سوم
و اصلا از رنده استفاده نمی کنیم. تخم مرغ را در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به سیب زمینی اضافه می کنیم.سس گوجه فرنگی و آب را نیز اضافه می کنیم.بیکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس با قاشق همگی مواد را مخلوط می کنیم و نمک و فلفل وادویه دلخواهمان را نیز روی مواد می پاشیم. سپس قابلمه ای کوچک ترجیحا با عمق زیاد را روی حرارت کم می گذاریم و روغن در حد دو سانت داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.
مرحله پنجم
مواد را داخل قیف می ریزیم و زمانیکه روغن داغ شده بود با قیف سریع به هر شکلی که تمایل دارید داخل روغن به مایه کرانچی شکل می دهیم و رها می کنیم. دقت باید کرد که نباید روی هم از مایه داخل روغن بریزیم که باعث خمیر شدن کرانچی ها می شود.
مرحله ششم
در این مرحله با قاشق یا کفگیر دارای سوراخ آرام کرانچی ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود و به طور کامل طلایی شوند. بعد از سرخ شدن کرانچی ها آن ها را آرام از داخل روغن بیرون می آوریم و در توری قرار می دهیم تا روغن اضافه شان را پس بدهند.
مرحله هفتم
در صورتی که توری فلزی نداشته باشیم می توانیم با دستمال حوله ای برای گرفتن روغن کرانچی ها استفاده کنیم تا تردتر شوند. در ادامه کرانچی ها را در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با سس مورد نظرمان نوش جان می کنیم.
- منبع :
- img from samaneh_din