طرز تهیه سوپ جو و ورمیشل

دستور پخت سوپ جو و ورمیشل , طرز تهیه سوپ جو و ورمیشل

سوپ یکی از پیش غذاهایی است که در تمام دنیا طبخ و سرو می شود. همچنین به دلیل ذات آبکی سوپ و موادی که درون آن به کار می رود، اغلب سوپ ها برای بیماران و سرماخوردگی و انفولانزا توصیه می شود. سوپ جو و ورمیشل یک سوپ غلیظ و لعابدار است که با جو و ورمیشل تهیه می شود. جو دارای خواص و ویتامین های زیادی است که این سوپ را مقوی و مفید کرده است. اگر بخواهید این سوپ را برای یک آدم بیمار و سرماخورده تهیه کنید می تواند از تفت دادن زیاد پیاز و مرغ خود داری کنید.

مواد لازم برای ۶ نفر
جو پوست کنده۱ پیمانه
کره۵۰ گرم
سینه مرغنصف سینه
هویج۲ عدد
آب۳٫۵ کاسه
ورمیشل۱ مشت
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و چیلیبه مقدار کافی

دستور پخت سوپ جو و ورمیشل

مرحله اول

برای تهیه سوپ جو و ورمیشل خوشمزه و مجلسی ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. زود پز را بر می داریم و با کمی روغن و کره روی شعله گاز قرار می دهیم تا روغن گرم شود.

مرحله دوم

پیاز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تفت بخورد تا سبک و طلایی شود. زردچوبه را به آن اضافه می کنیم وتفت می دهیم. مرغ را به صورت مکعبی برش می زنیم و به پیاز ها اضافه می کنیم تا تفت بخورد و زنگ آن عوض شود.

مرحله سوم

جو را شسته و نیم ساعت قبل با آب خیس کرده ایم. آب آن را می ریزیم و به مواد اضافه می کنیم. سپس هویج را که رنده یا به صورت نگینی ریز خرد کرده ایم به آن اضافه می کنیم. آب و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس درب زودپز را می بندیم ومی گذاریم یک ساعت پخته شود. بعد از یک ساعت درب آن را باز کرده و به قابلمه منتقل می کنیم. رب گوجه را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا رب بازی شود. می گذاریم سوپ با شعله زیاد بجوشد تا لعاب بیندازد و جا بیفتد.

مرحله پنجم

ورمیشل را به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد. جعفری را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر می گذاریم بجوشد. در آخر آبلیمو را اضافه می کنیم و زیر گاز را خاموش می کنیم. سوپ نباید خیلی غلیظ یا خیلی آبکی باشد. می توان در آخر با کمی زرشک و برگ جعفری آن را تزیین نمود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 10 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.