طرز تهیه سوپ جو و ورمیشل خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج خوشمزه با سس مخصوص
طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج کرپ اسفناج و مرغ یک پیش غذا یا در مواردی یک وعده شام یا ناهار شبک محسوب می شود که با رسپی های متنوعی پخته می …
طرز تهیه سوپ جو و ورمیشل
سوپ یکی از پیش غذاهایی است که در تمام دنیا طبخ و سرو می شود. همچنین به دلیل ذات آبکی سوپ و موادی که درون آن به کار می رود، اغلب سوپ ها برای بیماران و سرماخوردگی و انفولانزا توصیه می شود. سوپ جو و ورمیشل یک سوپ غلیظ و لعابدار است که با جو و ورمیشل تهیه می شود. جو دارای خواص و ویتامین های زیادی است که این سوپ را مقوی و مفید کرده است. اگر بخواهید این سوپ را برای یک آدم بیمار و سرماخورده تهیه کنید می تواند از تفت دادن زیاد پیاز و مرغ خود داری کنید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
جو پوست کنده | ۱ پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
سینه مرغ | نصف سینه |
هویج | ۲ عدد |
آب | ۳٫۵ کاسه |
ورمیشل | ۱ مشت |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و چیلی | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ جو و ورمیشل
مرحله اول
برای تهیه سوپ جو و ورمیشل خوشمزه و مجلسی ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. زود پز را بر می داریم و با کمی روغن و کره روی شعله گاز قرار می دهیم تا روغن گرم شود.
مرحله دوم
پیاز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تفت بخورد تا سبک و طلایی شود. زردچوبه را به آن اضافه می کنیم وتفت می دهیم. مرغ را به صورت مکعبی برش می زنیم و به پیاز ها اضافه می کنیم تا تفت بخورد و زنگ آن عوض شود.
مرحله سوم
جو را شسته و نیم ساعت قبل با آب خیس کرده ایم. آب آن را می ریزیم و به مواد اضافه می کنیم. سپس هویج را که رنده یا به صورت نگینی ریز خرد کرده ایم به آن اضافه می کنیم. آب و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس درب زودپز را می بندیم ومی گذاریم یک ساعت پخته شود. بعد از یک ساعت درب آن را باز کرده و به قابلمه منتقل می کنیم. رب گوجه را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا رب بازی شود. می گذاریم سوپ با شعله زیاد بجوشد تا لعاب بیندازد و جا بیفتد.
مرحله پنجم
ورمیشل را به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد. جعفری را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر می گذاریم بجوشد. در آخر آبلیمو را اضافه می کنیم و زیر گاز را خاموش می کنیم. سوپ نباید خیلی غلیظ یا خیلی آبکی باشد. می توان در آخر با کمی زرشک و برگ جعفری آن را تزیین نمود.
- منبع :
- img from fereshte.ghorbanii