طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که نه تنها در میان ایرانیان بسیار محبوب است بلکه در خارج از ایران هم طرفداران …

طرز تهیه فوکاچا تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه فوکاچا تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه فوکاچا تابه ای فوکاچا یک غذای لایه ای خمیری است که از دو لایه خمیر تهیه می شود. بین آن را می توان از هر نوع ماده گوشتی یا سبزیجات …

طرز تهیه کوکوی سوسیس مجلسی و خوشمزه با سیب زمینی

طرز تهیه کوکوی سوسیس مجلسی و خوشمزه با سیب زمینی

طرز تهیه کوکوی سوسیس کوکوی سوسیس یکی از انواع کتلت های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این کوکوی خوشمزه یکی از انواع …

طرز تهیه بورک پفکی

طرز تهیه بورک پفکی , دستور پخت بورک پفکی

بورک پفکی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک پفکی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم بورک پفکی
تخم مرغ۱ عدد
ماست۴ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
آرد۲ لیوان
تخم خرفه۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه بورک پفکی

مرحله اول

برای تهیه بورک پفکی خوشمزه ابتدای کار تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه ماست را به تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله نمک و تخم خرفه را به تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا با دور تند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. در ادامه روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم، سپس خمیر را چونه می گیریم و روی سطح کار قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روی سطح خمیر را مقداری آرد می پاشیم و آنرا با وردنه به قطر یک سانتی متر باز می کنیم. در ادامه خمیر را با کاتر مثلثی قالب می زنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا تا اندازه ای که بورک ها درون روغن شناور بمانند روغن مایع می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه خمیر های برش خورده را درون تابه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کاملا سرخ شده و پفکی شوند.

مرحله ششم

در نهایت زمانی که بورک ها پف کردند و طلایی شدند آن ها را از تابه خارج می کنیم، سپس روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها کشیده شود. در آخر بورک ها را با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 بهمن 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.