طرز تهیه نودل سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه نودل سوخاری

نودل سوخاری , طرز تهیه نودل سوخاری , دستور پخت نودل سوخاری

نودل سوخاری از انواع غذا‌های خوشمزه چینی است که با گوشت و سبزیجات تهیه می ‌شود. می‌ توان این نودل لذیذ را در منزل به راحتی درست کرد. طبخ نودل بسیار ساده است. نودل هم سیر کننده است و هم بسیار خوشمزه. چون در این دستور از مرغ در کنار نودل استفاده شده است می ‌توان از نودل با طعم مرغ یا پنیر و سبزیجات استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نودل سوخاری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نودل سوخاری
مرع چرخ شده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۲ عدد
نمکنصف قاشق چای خوری
فلفلنصف قاشق چای خوری
گشنیز۲ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا۱ پیمانه
نودل۱ بسته
لیمو ترش۱ عدد
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه نودل سوخاری

مرحله اول

برای تهیه نودل خوشمزه و مخصوص به روس سوخاری در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس مرغ را همراه پیاز، سیر و ادویه‌ها در غذاساز می ‌ریزیم و مخلوط می ‌کنیم تا پوره شود.

مرحله دوم

در این مرحله گشنیز را خرد کرده و همراه آب لیموترش به مرغ اضافه می ‌کنیم. در ادامه نودل را درون یک قابلمه حاوی آب جوش می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه زمان می دهیم تا نودل به خوبی نرم شود. سپس آب‌کش می ‌کنیم.

مرحله سوم

از مخلوط مرغ کمی کف دست پهن کرده، وسط آن را پنیر پیتزا می ‌ریزیم و گلوله می ‌کنیم و دور آن را با نودل می‌پیچیم. یک تابه را با مقدار زیادی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس توپک‌ها را در روغن زیاد سرخ می‌ کنیم.

مرحله چهارم

اگر مخلوط مرغ شل بود،۳ -۲ قاشق پودر سوخاری اضافه می‌ کنیم. سپس توپک ها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس در ظرف مورد نظر در کنار انواع سس های دلخواه سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوست داشتی؟ share کن!

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.