مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوفته بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش شیرازی

طرز تهیه کوفته بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش شیرازی

طرز تهیه کوفته بادمجان کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. اما می توان با استفاده از سبزیجات، کوفته …

طرز تهیه کوکو سبزی در فر خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه کوکو سبزی در فر خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه کوکو سبزی در فر کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو سبزی از ترکیب سبزی کوکو و تخم مرغ …

ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!

ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!

ماسک کیوی کیوی، با طعم دلپذیرش، فوایدی فراتر از یک میوه معمولی دارد. این میوه کوچک قهوه‌ای رنگ با پرزهای نرم خود در عرصه زیبایی پوست کاربرد فراوانی دارد. ماسک کیوی یکی …

طرز تهیه نودل سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه نودل سوخاری

نودل سوخاری , طرز تهیه نودل سوخاری , دستور پخت نودل سوخاری

نودل سوخاری از انواع غذا‌های خوشمزه چینی است که با گوشت و سبزیجات تهیه می ‌شود. می‌ توان این نودل لذیذ را در منزل به راحتی درست کرد. طبخ نودل بسیار ساده است. نودل هم سیر کننده است و هم بسیار خوشمزه. چون در این دستور از مرغ در کنار نودل استفاده شده است می ‌توان از نودل با طعم مرغ یا پنیر و سبزیجات استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نودل سوخاری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نودل سوخاری
مرع چرخ شده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۲ عدد
نمکنصف قاشق چای خوری
فلفلنصف قاشق چای خوری
گشنیز۲ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا۱ پیمانه
نودل۱ بسته
لیمو ترش۱ عدد
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه نودل سوخاری

مرحله اول

برای تهیه نودل خوشمزه و مخصوص به روس سوخاری در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس مرغ را همراه پیاز، سیر و ادویه‌ها در غذاساز می ‌ریزیم و مخلوط می ‌کنیم تا پوره شود.

مرحله دوم

در این مرحله گشنیز را خرد کرده و همراه آب لیموترش به مرغ اضافه می ‌کنیم. در ادامه نودل را درون یک قابلمه حاوی آب جوش می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه زمان می دهیم تا نودل به خوبی نرم شود. سپس آب‌کش می ‌کنیم.

مرحله سوم

از مخلوط مرغ کمی کف دست پهن کرده، وسط آن را پنیر پیتزا می ‌ریزیم و گلوله می ‌کنیم و دور آن را با نودل می‌پیچیم. یک تابه را با مقدار زیادی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس توپک‌ها را در روغن زیاد سرخ می‌ کنیم.

مرحله چهارم

اگر مخلوط مرغ شل بود،۳ -۲ قاشق پودر سوخاری اضافه می‌ کنیم. سپس توپک ها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس در ظرف مورد نظر در کنار انواع سس های دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 19 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.