طرز تهیه نان کندو خوشمزه و مخصوص به شکل لانه زنبور
طرز تهیه نان کندو نان کندو یکی از انواع نان های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این نان خوشمزه معمولا به …
طرز تهیه سالاد مرغ یونانی خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه سالاد مرغ یونانی سالاد مرغ یونانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور یونان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
خواص انار برای معده و روده، درمان یبوست، درد و زخم معده!
خواص انار برای معده و روده انار، به دلیل فیبر فراوان، نقش مهمی در بهبود سلامت گوارشی دارد. این میوه، نه تنها به بهبود فرآیند گوارش کمک میکند، بلکه به عنوان یک …
طرز تهیه سالاد قارچ خوشمزه و رستورانی با سس ماست
طرز تهیه سالاد قارچ
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از انواع این سالاد ها، سالاد قارچ و سس ماست، است. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و یا عصرانه در تولد ها سرو نمود. وجود قارچ و هویج در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که به سالاد می دهد، مقوی است و برای سلامتی مفید است. همچنین وجود ماست در کنار سس مایونز طعم مطلوبی به سالاد می دهد و در عین حال، چربی آن نسبت به سس مایونز کمتر است و سالم تر است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه سالاد قارچ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم سالاد قارچ | |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
هویج متوسط | ۱ عدد |
ذرت | نصف لیوان |
خیار شور | ۵ عدد |
ماست | ۱ لیوان |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر | ۲ حبه |
شوید و جعفری خرد شده | مقداری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد قارچ
مرحله اول
برای تهیه سالاد قارچ خوشمزه و مخصوص با سس ماست در ابتدای کار، یک تابه برداشته و روغن زیتون را درون آن می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا گرم شود. هویج را شسته و ریز خرد می کنیم. در ادامه درون تابه می ریزیم.
مرحله دوم
سپس اجازه می دهیم تا ۱ دقیقه تفت داده شود. سپس پیاز را شسته و ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شود. در ادامه قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم. سپس به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس تفت می دهیم تا آب قارچ ها کامل کشیده شود. تابه را از روی حرارت بر می داریم و مواد داخل تابه را به یک کاسه منتقل می کنیم تا خنک شود. خیار شور و شوید را خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. دو حبه سیر را هم رنده می کنیم.
مرحله چهارم
سپس به آن اضافه می کنیم. در ادامه ماست و سس مایونز را به مواد اضافه کرده و در آخر نمک و فلفل می افزاییم. همه مواد را با هم به خوبی مخلوط می کنیم. و در ظرف سرو می ریزیم. و سالاد را با هویج و نعناع تازه تزیین می کنیم.
- منبع :
- ikosun_mutfagi