طرز تهیه پسته پلو مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه پسته پلو
پسته پلو یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که مدت به فراموشی سپرده شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پسته پلو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۳ تا ۴ پیمانه |
مغز پسته تازه | ۲ پیمانه |
شوید خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه پسته پلو
مرحله اول
برای تهیه پسته پلو ابتدا برنج را داخل یک ظرف حاوی آب می ریزیم، سپس ۱ قاشق نمک اضافه کرده و اجازه می دهیم برنج خیس بخورد. توجه داشته باشید که اگر برنج شما تازه است، نیاز نیست مدت زیادی خیسانده شود.
مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا برنج خیسانده شده را به همراه مغز پسته به قابلمه اضافه می کنیم، سپس صبر می کنیم تا آب مجددا شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود. پس از گذشت ۸ دقیقه چند دانه برنج را زیر دندان تست می کنیم، اگر اطراف برنج کاملا نرم شده بود و مغز آن کمی سفت بود، می توانیم برنج را آبکشی کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله در قابلمه ای را که برای تهیه پسته پلو در نظر گرفته ایم، مقداری روغن می ریزیم، سپس برای ته دیگ به سلیقه خود از سیب زمینی اسلایس شده یا نان لواش استفاده کرده و آنرا در کف قابلمه می چینیم.
مرحله ششم
در این مرحله کمی از ترکیب برنج و پسته را روی ته دیگ می ریزیم، سپس مقداری شوید خشک روی برنج می ریزیم. به همین صورت تمام مواد را داخل قابلمه می ریزیم، سپس زعفران دم کرده را به صورت پخش روی برنج می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا یک شعله پخش روی حرارت بسیار ملایم قرار داده و قابلمه را روی شعله پخش قرار می دهیم تا پسته پلو به مدت یک تا یک و نیم ساعت دم بکشد. در پایان پسته پلو را به همراه مرغ (آموزش مرغ مجلسی) یا ماهیچه (آموزش ماهیچه رستورانی) سرو می کنیم.