طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه جوجه ترش جوجه ترش یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار استان های گیلان و مازندران می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی در ادامه با چی …

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. کباب تابه ای …

طرز تهیه مرغ ترش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه مرغ ترش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه مرغ ترش مرغ ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که با روش ها و مواد متنوعی طبخ می شود. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور …

طرز تهیه بلدرچین پرتقالی

طرز تهیه بلدرچین پرتقالی , دستور پخت بلدرچین پرتقالی

بلدرچین یکی از پرندگانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد، بسیار مقوی و خوشمزه است. گوشت بلدرچین طبع گرمی دارد و به همین دلیل به عنوان غذایی که در بیماری ها تجویز می شود از آن استفاده می کنند. بلدرچین روش پخت های متفاوتی دارد ولی از آن جا که کمی بوی آن ممکن است آزار دهنده باشد، روش پخت آن بسیار مهم و روی مزه غذا تاثیر مستقیمی دارد. بلدرچین پرتقالی یک روش پخت بسیار آسان و خوشمزه است که آب پرتقال طعم بسیار خوبی به گوشت بلدرچین می دهد. این غذا را می توان در کنار انواع برنج ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحه به مرحله طرز تهیه بلدرچین پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلدرچین۴ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
زعفران دم کشیدهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و نمکبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
آب پرتقال۱ لیوان
کره۱۰۰ گرم
رنده پوست پرتقال۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه بلدرچین پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه بلدرچین خوشمزه و مخصوص با طعم پرتقالی در ابتدای کار، بلدرچین ها را شسته و پاک می کنیم. سپس درون یک کاسه قرار می دهیم. زعفران دم کشیده و فلفل سیاه را روی آن ریخته و ماساژ می دهیم تا بلدرچین ها مزه دار شود.

مرحله دوم

روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و در یخچال استراحت می دهیم. می توان از شب قبل بلدرچین ها را مزه دار کرد. یا حداقل ۳ ساعت قبل از پخت آن را مزه دار کرد و استراحت داد. یک تابه را برداشته و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

کره را درون تابه می اندازیم تا آب شود. کمی روغن مایع هم به آن اضافه می کنیم تا کره نسوزد. سپس بلدرچین ها را درون تابه سرخ می کنیم. همه اطراف بلدرچین ها باید برشته شود. سرخ کردن را با حرارت بالا انجام می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را با رنده درشت رنده می کنیم. در ادامه بلدرچین های سرخ شده را از تابه خارج کرده و پیاز ها را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

مرحله پنجم

سپس به آن فلفل سیاه و زردچوبه و رنده پوست پرتقال اضافه می کنیم و تفت می دهیم. آب پرتقال را به پیاز ها اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نصف لیوان آب هم اضافه می کنیم و سپس بلدرچین ها را به تابه بر می گردانیم.

مرحله ششم

کمی زعفران و نمک هم به آن اضافه کرده و درب تابه را می بندیم و می گذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود. وقتی بلدرچین ها پخته شد و سس غلیظ شد، بلدرچین ها را درون ظرف مناسب می کشیم و کمی از سس را روی آن می ریزیم و یا کنار آن قرار می دهیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 31 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.