طرز تهیه شامی رشتی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه شامی رشتی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه شامی رشتی شامی رشتی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر غذاهای اصیل رشتی طعمی …

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس مخصوص با طعم خوشمزه

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس مخصوص با طعم خوشمزه

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس خوراک لوبیا یکی از غذاهای پرطرفدار و ساده ای است که در زمان کمی تهیه می شود. همچنین کنسرو آن نیز در فروشگاه ها موجود است. اغلب …

طرز تهیه کاری لپه خوشمزه و مخصوص به روش هندی

طرز تهیه کاری لپه خوشمزه و مخصوص به روش هندی

طرز تهیه کاری لپه کار لپه و بادام هندی از غذاهای مجلسی کشور هند محسوب می شود که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه قلیه کدو حلوایی

قلیه کدو حلوایی , طرز تهیه قلیه کدو حلوایی , دستور پخت قلیه کدو حلوایی

قلیه کدو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که ظاهری شبیه به خورش فسنجان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قلیه کدو حلوایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چیتی۳۰۰ گرم
سیر۴ حبه
پودر گردو۳۰۰ گرم
رب آلبالو۱ قاشق غذاخوری
رب انار ملس۳ قاشق غذاخوری
کدو حلوایی۳۰۰ گرم
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه قلیه کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه قلیه کدو حلوایی خوشمزه ابتدای کار یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس لوبیا چیتی را درون کاسه می ریزیم و آب را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۴ ساعت درون آب خیس بخورد.

مرحله دوم

در این مرحله لوبیا چیتی را آبکش می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و لوبیای خیس خورده را به آن اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و اجازه می دهیم لوبیا به مدت ۳ ساعت کاملا بپزد.

مرحله سوم

حالا پوست سیر را جدا می کنیم، سپس سیر را له می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیر له شده را به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. در ادامه پودر گردو را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی گردو از بین برود.

مرحله پنجم

حالا رب انار، رب آلبالو، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گردو اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه آب جوش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم جوش بیاید.

مرحله ششم

در این مرحله پس از جوش آمدن آب، اجازه می دهیم روغن گردو خارج شود. در ادامه پوست کدو را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کدو حلوایی خرد شده را درون تابه می ریزیم و پس از کمی تفت دادن زعفران را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم. در ادامه شکر را روی کدو می پاشیم تا هنگام تفت دادن شکر کاراملی شود.

مرحله هشتم

حالا لوبیای پخته شده را از قابلمه خارج می کنیم، سپس آبکش می کنیم. در ادامه لوبیا پخته را به همراه کدو حلوایی به مخلوط گردو اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت جوش بزند و جا بیفتد.  در نهایت خورش را به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.