طرز تهیه سمبوسه با ساندویچ ساز به صورت فوری و خوشمزه

طرز تهیه سمبوسه با ساندویچ ساز به صورت فوری و خوشمزه

طرز تهیه سمبوسه با ساندویچ ساز سمبوسه خوراکی بسیار خوشمزه و سریع است که در نواحی جنوبی ایران بیشتر تهیه می ‌شود که در حداقل زمان آماده می‌ شود. سمبوسه غذایی با …

طرز تهیه توپک میگو خوشمزه و ساده به روش سوخاری

طرز تهیه توپک میگو خوشمزه و ساده به روش سوخاری

طرز تهیه توپک میگو توپک میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که ترکیبی از غذاهای فست فودی و دریایی می باشد ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه خورش قلیه پسته خوشمزه و مخصوص درباری

طرز تهیه خورش قلیه پسته خوشمزه و مخصوص درباری

طرز تهیه خورش قلیه پسته خورش قلیه پسته یکی از انواع خورش های خوشمزه و گران قیمت ایرانی است که امروزه با رسپی ها متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کلم پلو با کلم قرمز

طرز تهیه کلم پلو با کلم قرمز , دستور پخت کلم پلو با کلم بنفش

کلم پلو با کلم قرمز یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در بعضی از شهرهای کشورمان به عنوان یک غذای مجلسی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلم پلو با کلم قرمز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم بنفش½ کلم قرمز
پیاز۲ عدد درشت
برنج۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق مرباخوری
آبغوره۲ قاشق غذاخوری
ریحان خشک۱ قاشق چایخوری
سبزی معطر خشکبه مقدار کافی
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کلم پلو با کلم قرمز

مرحله اول

برای تهیه کلم پلو با کلم قرمز خوشمزه در ابتدای کار کلم بنفش را به صورت خلالی خرد کرده و می شوییم، سپس یک عدد پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا مقداری روغن مایع به تابه می افزاییم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز کاملا سرخ و طلایی شود. زمانی که پیاز سرخ شد، کلم بنفش خرد شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا نرم شود.

مرحله سوم

در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه را به همراه آبغوره و آب لیمو ترش به تابه اضافه کرده، سپس تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی درون تابه کاملا کشیده شود. در ادامه پیاز باقی مانده را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه ریحان خشک را به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. حالا به اندازه یک گردو بزرگ از مایه گوشت بر می داریم، سپس در دست به صورت قلقلی فرم می دهیم.

مرحله ششم

زمانی که تمام مایه گوشت چرخ کرده را به صورت گوشت قلقلی درست کردیم، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به آن می افراییم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله هفتم

حالا گوشت های قلقلی را درون روغن انداخته و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا میانه پر از آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله هشتم

زمانی که آب جوش آمد، برنج را می شوییم و به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک به آن قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود.

مرحله نهم

پس از گذشت این مدت زمانی که اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان کمی سفت بود، قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را آبکشی می کنیم. در ادامه مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و ته دیگ دلخواهمان را درون آن فیکس می کنیم.

مرحله دهم

حالا یک لایه برنج درون قابلمه می ریزیم، سپس ترکیب سبزی خشک معطر (ترخون، جعفری، ریحان، شوید و تره) را به همراه کلم بنفش روی برنج به صورت پخش می ریزیم. در ادامه تعدادی از گوشت های قلقلی را روی برنج قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

در ادامه مقداری زعفران دم کرده به صورت پخش روی مواد می ریزیم، سپس به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. حالا درب قابلمه را با دم کنی پوشانده و روی قابلمه قرار می دهیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن می گذاریم.

مرحله دوازدهم

حالا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. پس از گذشت این زمان پلو را مخلوط می کنیم، سپس درون ظرف مور نظرمان ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 خرداد 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.