طرز تهیه سس پستو قرمز خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه و سنتی به روش تبریزی
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در …
طرز تهیه سس بشامل خوشمزه و حرفه ای به روش فرانسوی
طرز تهیه سس بشامل سس بشامل یکی از انواع سس های فرانسوی است که در کنار غذاهایی مثل موساکا، لازانیا، ماکارونی و انواع استیک ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش …
طرز تهیه میوه خشک خانگی و خوشمزه با روش های متنوع
طرز تهیه میوه خشک میوه خشک شده یا چیپس میوه یکی از خوراکی های خوشمزه و بسیار مفید است که می توانید از آن به عنوان تنقلات نیز استفاده کنید. البته نکته …
طرز تهیه سس پستو قرمز
سس پستوی قرمز یکی از انواع سس های پرطرفدار و خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس پستو قرمز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم سس پستو قرمز | |
گوجه فرنگی خشک | ۱ لیوان |
بادام زمینی | ۳ قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان (اختیاری) | ۱ لیوان |
ادویه اورگانو | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
ریحان خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سس فلفل تند | ½ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سس پستو قرمز
مرحله اول
برای تهیه سس پستو با رنگ قرمز ابتدا باید گوجه خشک را آماده کنیم. برای تهیه گوجه خشک به این مطلب مراجعه کنید. در ادامه گوجه فرنگی خشک شده را درون میکسر یا مخلوط کن میریزیم و چند پالس می زنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم
در این مرحله بادام زمینی را به همراه گردوی خرد شده، پنیر پارمزان، ادویه اورگانو، جعفری خرد شده، ریحان خرد شده، رب گوجه فرنگی، سس فلفل تند، آب لیمو ترش و سیر درون میکسر می ریزیم و چند پالس می زنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، روغن زیتون را کم کم در حال میکس کردن مواد به میکسر اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به غلظت مورد نظرمان برسد. توجه داشته باشید که می توانیم مقدار روغن زیتون را اضافه یا کم کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه سس به خوبی یکدست شد، با قاشق سس را کمی زیر و رو می کنیم و مجددا میکسر را روشن می کنیم تا سس کاملا یکدست شود. در صورتی که بخواهیم سس روان تر شود، می توانیم مقدار روغن زیتون را دو برابر کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله طعم سس را می چشیم و در صورت تمایل مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم برای ترش تر شدن طعم سس نیز مقدار آب لیمو ترش را کمی اضافه کنیم و با دیگر مواد ترکیب کنیم.
مرحله ششم
حالا سس را از داخل میکسر خارج کرده و درون یک ظرف درب دار می ریزیم، سپس داخل یخچال نگهداری می کنیم. در صورتی که می خواهید سس را مدت طولانی تری نگهداری کنید، می توانید آنرا درون فریزر نگهداری کنید.
- منبع :
- parvaneh.farshadfar