طرز تهیه ترشی گوجه سبز خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه ترشی گوجه سبز خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه ترشی گوجه سبز ترشی گوجه سبز یکی از ترشی های محبوب و خوشمزه فصل تابستان است که برای سفره آرایی نیز استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه زیتون پرورده خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه زیتون پرورده خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه زیتون پرورده زیتون پرورده یکی از انواع چاشنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد. این چاشنی خوشمزه با …

طرز تهیه سس پیتزا رستورانی و خوشمزه برای کف خمیر پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا رستورانی و خوشمزه برای کف خمیر پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن استفاده می شود و باعث می شود پیتزای خانگی خوشمزه تری داشته باشیم، براش …

طرز تهیه سس پستو قرمز

سس پستو قرمز , طرز تهیه سس پستو قرمز , دستور پخت سس پستو قرمز

سس پستوی قرمز یکی از انواع سس های پرطرفدار و خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس پستو قرمز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس پستو قرمز
گوجه فرنگی خشک۱ لیوان
بادام زمینی۳ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان (اختیاری)۱ لیوان
ادویه اورگانو۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
سس فلفل تند½ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس پستو قرمز

مرحله اول

برای تهیه سس پستو با رنگ قرمز ابتدا باید گوجه خشک را آماده کنیم. برای تهیه گوجه خشک به این مطلب مراجعه کنید. در ادامه گوجه فرنگی خشک شده را درون میکسر یا مخلوط کن میریزیم و چند پالس می زنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله بادام زمینی را به همراه گردوی خرد شده، پنیر پارمزان، ادویه اورگانو، جعفری خرد شده، ریحان خرد شده، رب گوجه فرنگی، سس فلفل تند، آب لیمو ترش و سیر درون میکسر می ریزیم و چند پالس می زنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، روغن زیتون را کم کم در حال میکس کردن مواد به میکسر اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به غلظت مورد نظرمان برسد. توجه داشته باشید که می توانیم مقدار روغن زیتون را اضافه یا کم کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه سس به خوبی یکدست شد، با قاشق سس را کمی زیر و رو می کنیم و مجددا میکسر را روشن می کنیم تا سس کاملا یکدست شود. در صورتی که بخواهیم سس روان تر شود، می توانیم مقدار روغن زیتون را دو برابر کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله طعم سس را می چشیم و در صورت تمایل مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم برای ترش تر شدن طعم سس نیز مقدار آب لیمو ترش را کمی اضافه کنیم و با دیگر مواد ترکیب کنیم.

مرحله ششم

حالا سس را از داخل میکسر خارج کرده و درون یک ظرف درب دار می ریزیم، سپس داخل یخچال نگهداری می کنیم. در صورتی که می خواهید سس را مدت طولانی تری نگهداری کنید، می توانید آنرا درون فریزر نگهداری کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.