مطالب پر بازدید
طرز تهیه چای برگ انجیر + خواص و مضرات این چای

طرز تهیه چای برگ انجیر + خواص و مضرات این چای

طرز تهیه چای برگ انجیر برگ انجیر از دیرباز در طب سنتی و عامیانه به خاطر خواص سلامتی متعددش مورد استفاده قرار گرفته است. یکی از روش‌های مصرف این برگ، تبدیل آن …

طرز تهیه چای زنجبیل + خواص و مضرات این چای

طرز تهیه چای زنجبیل + خواص و مضرات این چای

طرز تهیه چای زنجبیل سلام به دوستداران وبسایت آموزشی چی‌شی! در این مقاله قصد داریم به سراغ یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سلامتی برویم: چای زنجبیل. یادگیری طرز تهیه چای زنجبیل و نحوه استفاده …

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

مدل مانتو کتی مدل مانتو کتی جلو بسته جدید نمایانگر تلفیقی از سنت و مدرنیته است، یک انتخاب برجسته برای بانوانی که به دنبال ترکیبی از راحتی و زیبایی در پوشش خود …

طرز تهیه شربت انار خوشرنگ و خوشمزه به صورت طبیعی

طرز تهیه شربت انار

طرز تهیه شربت انار و عسل خانگی باریج در خانه خوشمزه

شربت انار یکی از انواع شربت های خوشمزه و خوشرنگ فصل پاییز و زمستان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت انار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت انار
آب انار۷ لیوان
شکر۳ لیوان
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت انار

مرحله اول

برای تهیه شربت انار طبیعی و خوشمزه ابتدا باید آب انار طبیعی را آماده کنیم. برای این منظور انارها را به صورت کاملا تمیز دان می کنیم و قسمت های سفید رنگ وسط انارها را به دقت جدا می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله انار دان شده را درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و آنرا میکس می کنیم تا کاملا یکدست شود. در ادامه انار میکس شده را درون یک پارچه توری می ریزیم و آنرا به طور کامل صاف می کنیم.

مرحله سوم

البته اگر بخواهیم شربت ما در پایان خوشرنگ تر شود، باید انارها را درون یک قابلمه بریزیم و کمی از شکر را لا به لای دانه های انار بریزیم، سپس قابلمه را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهیم تا انار به خوبی آب بیندازد.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از اینکه انار آب انداخت، قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا دانه های انار به طور کامل بپزند. در ادامه انار پخته شده را درون پارچه توری می ریزیم و به صورت یکدست صاف می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله آب انار صاف شده را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شربت به صورت ریز شروع به جوشیدن کند. در ادامه کف های روی سطح شربت را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم.

مرحله ششم

گرفتن کف ها، باعث می شود شربت شفاف تر شود. پس از گذشت حدودا یک ساعت که شربت غلیظ شد و حجم آن تقریبا نصف شد، شربت ما آماده است. در ادامه آب لیمو ترش را اضافه کرده و با شربت ترکیب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از اینکه شربت به قوام رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود. پس از اینکه شربت خنک شد، آنرا درون یک شیشه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع نوشیدنی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 آبان 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.