طرز تهیه دتاکس واتر برای لاغری و سلامتی با طعم های متنوع

طرز تهیه دتاکس واتر برای لاغری و سلامتی با طعم های متنوع

طرز تهیه دتاکس واتر دتاکس واتر یک نوع نوشیدنی است که با وجود مواد مختلفی که در آن است، خواص متفاوتی دارد. دتاکس واترها شامل اجزای مختلفی مانند لیمو برای سم‌زدایی، نعنا …

طرز تهیه رانی زرد آلو خوشمزه با تکه های میوه به روش خانگی

طرز تهیه رانی زرد آلو خوشمزه با تکه های میوه به روش خانگی

طرز تهیه رانی زرد آلو زرد آلو یکی از میوه های خوشمزه و شیرین تابستانی است که بسیار پر خاصیت است و برای سلامتی مفید است. این میوه را تنها یکی دو …

طرز تهیه قهوه دالگونا حرفه ای و اصیل هندی به صورت فرم گرفته

طرز تهیه قهوه دالگونا حرفه ای و اصیل هندی به صورت فرم گرفته

طرز تهیه قهوه دالگونا قهوه دالگونا یکی از معروف ترین نوشیدنی های کشور هند است که به صورت سرد یا گرم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پورتال …

طرز تهیه شربت انار

طرز تهیه شربت انار و عسل خانگی باریج در خانه خوشمزه

شربت انار یکی از انواع شربت های خوشمزه و خوشرنگ فصل پاییز و زمستان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت انار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت انار
آب انار۷ لیوان
شکر۳ لیوان
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت انار

مرحله اول

برای تهیه شربت انار طبیعی و خوشمزه ابتدا باید آب انار طبیعی را آماده کنیم. برای این منظور انارها را به صورت کاملا تمیز دان می کنیم و قسمت های سفید رنگ وسط انارها را به دقت جدا می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله انار دان شده را درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و آنرا میکس می کنیم تا کاملا یکدست شود. در ادامه انار میکس شده را درون یک پارچه توری می ریزیم و آنرا به طور کامل صاف می کنیم.

مرحله سوم

البته اگر بخواهیم شربت ما در پایان خوشرنگ تر شود، باید انارها را درون یک قابلمه بریزیم و کمی از شکر را لا به لای دانه های انار بریزیم، سپس قابلمه را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهیم تا انار به خوبی آب بیندازد.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از اینکه انار آب انداخت، قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا دانه های انار به طور کامل بپزند. در ادامه انار پخته شده را درون پارچه توری می ریزیم و به صورت یکدست صاف می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله آب انار صاف شده را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شربت به صورت ریز شروع به جوشیدن کند. در ادامه کف های روی سطح شربت را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم.

مرحله ششم

گرفتن کف ها، باعث می شود شربت شفاف تر شود. پس از گذشت حدودا یک ساعت که شربت غلیظ شد و حجم آن تقریبا نصف شد، شربت ما آماده است. در ادامه آب لیمو ترش را اضافه کرده و با شربت ترکیب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از اینکه شربت به قوام رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود. پس از اینکه شربت خنک شد، آنرا درون یک شیشه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.