طرز تهیه نان بوختلن خوشمزه و مخصوص مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان بوختلن خوشمزه و مخصوص مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان بوختلن نان بوختلن یکی از نان های مشهور در فرهنگ اتریش و آلمان است. این نان جزو نان ‌های تکه ‌ای یا لقمه ای مغز دار محسوب می‌ شود، …

طرز تهیه شیرینی تر بدون فر خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی تر بدون فر خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی تر بدون فر شیرینی تر بدون فر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه شکلات بادام زمینی سالم و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شکلات بادام زمینی سالم و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شکلات بادام زمینی شکلات بادام زمینی یکی از انواع شکلات های مقوی و سالم بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه قرابیه مارمالادی

قرابیه مارمالادی , طرز تهیه قرابیه مارمالادی , دستور پخت قرابیه مارمالادی

قرابیه مارمالادی یکی از انواع شیرینی های بسیار ساده و خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه مارمالادی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه مارمالادی
کره۲۰۰ گرم
روغن مایع۸۰ گرم
پودر قند۱ لیوان سرخالی
تخم مرغ۱ عدد
وانیل شکری۱ قاشق مرباخوری
آرد۳ تا ۴ لیوان
مارمالاد دلخواهبه مقدار کافی

طرز تهیه قرابیه مارمالادی

مرحله اول

برای تهیه قرابیه مارمالادی ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه کره هم دمای محیط را با پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی با همزن مخلوط می کنیم.

مرحله  دوم

پس از اینکه کره و پودر قند یکدست شدند، روغن مایع را به همراه تخم مرغ و وانیل اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا مواد به طور کامل ترکیب شوند. در ادامه آرد را یک تا دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را مجددا داخل الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم، سپس با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست شکل بگیرد. توجه داشته باشید که آرد را باید به صورت کنترل شده اضافه کنیم.

مرحله چهارم

زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، باید اضافه کردن آرد را متوقف کنیم. در ادامه خمیر را بین دو لایه پلاستیک قرار می دهیم و با وردنه به صورت یکدست با قطر نیم سانتی متر باز می کنیم، سپس با کاتر دلخواه قالب می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم، سپس خمیر های قالب زده شده را درون سینی فر می چینیم. در ادامه سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل پختند، آنها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شوند. سپس بین هر دو قرابیه مقداری مارمالاد (آموزش درست کردن مارمالاد سیب) قرار می دهیم و آنها را به هم می چسبانیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 12 مهر 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.