طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی پاناکوتا شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. دسر پاناکوتا یکی از معروف ترین دسرهای کشور ایتالیا است …

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی دسر شیک و خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی دسر شیک و خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی دسر پادیشاه سارماسی، یک دسر ترکیه ای ویژه برای مهمانی های رسمی است. اگر تصمیم دارید برای پذیدایی از مهمانان خاص و ویژه دسر پادیشاه سارماسی یک …

طرز تهیه پودینگ فندقی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پودینگ فندقی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پودینگ فندقی پودینگ یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر است که با کمک نشاسته ذرت و در مواردی، …

طرز تهیه دسر رویال کرم

دسر رویال کرم , طرز تهیه دسر رویال کرم , دستور پخت دسر رویال کرم

دسر رویال کرم یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر رویال کرم در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر رویال کرم
دنت بیسکوئیتی۲ عدد
شیر عسلی½ لیوان
خامه صبحانه۵ قاشق غذاخوری
شیر۱ لیوان
ژلاتین۵ قاشق غذاخوری
آب سرد۱۰ قاشق غذاخوری
بیسکوئیت اوریو۱۰ عدد
موز۱ عدد

طرز تهیه دسر رویال کرم

مرحله اول

برای تهیه دسر رویال کرم ابتدا پودر ژلاتین را به همراه آب سرد داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم و کنار می گذاریم تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کند. در ادامه کاسه روی به روش بن ماری روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا باید اجازه دهیم ژلاتین به طور کامل درون آب حل شده و حالتی شفاف پیدا کند. در ادامه دنت بیسکوئیتی را به همراه خامه داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس با چنگال به خوبی هم می زنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی گرم شود، سپس نصف شیر را به ژلاتین اضافه می کنیم و شیر عسلی (درست کردن شیر عسلی خونگی) را به باقیمانده شیر اضافه کرده و ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط شیر و شیر عسلی را کم کم به مخلوط دنت بیسکوئیتی اضافه کرده و با قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم. حالا نصف مواد را به کاسه حاوی شیر و ژلاتین اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس مایه به دست امده را درون قالب مورد نظرمان می ریزیم و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا ببندد. توجه داشته باشید که دسر نباید در یخچال خیلی سفت شود.

مرحله ششم

پس از اینکه دسر نیم بند شد، یک ردیف موز و بیسکوئیت اوریو (آموزش درست کردن بیسکوئیت اوریو در خانه) روی آن می چینیم، سپس باقیمانده دسر را روی آن می ریزیم و به صورت یکدست صاف می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را مجددا درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی خودش را بگیرد. حدودا به ۵ ساعت زمان برای آماده شدن دسر نیازمندیم. در پایان دسر را از یخچال خارج کرده، سپس کناره های آنرا با چاقو آزاد می کنیم و در ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.