طرز تهیه مهلبیه بادام خوشمزه و مخصوص با خامه و شیر

طرز تهیه مهلبیه بادام خوشمزه و مخصوص با خامه و شیر

طرز تهیه مهلبیه بادام دسر مهلبیه رولی یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از نشاسته ذرت و …

طرز تهیه بستنی مگنوم خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای

طرز تهیه بستنی مگنوم خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای

طرز تهیه بستنی مگنوم بستنی مگنوم یکی از بستنی های پرطرفدار بین کودکان، نوجوانان و بزرگسالان است. این بستنی را بدون درد سر یا زمان زیادی به راحتی می توان در خانه …

طرز تهیه دسر انجیر و شیر خوشمزه و مقوی با خواص فراوان

طرز تهیه دسر انجیر و شیر خوشمزه و مقوی با خواص فراوان

طرز تهیه دسر انجیر دسر انجیر یک دسر جدید و خاص است که از هیچ افزودنی برای بستن شیر استفاده نمی شود و تنها از دو ماده شیر و انجیر بدست می …

طرز تهیه کرم انبه

طرز تهیه کرم انبه , دستور تهیه دسر کرم انبه برای کیک

کرم انبه یک نوع دسر زیبا و خوشمزه است که بر پایه شیر و خامه و میوه تازه تهیه می شود. این دسر ژلاتین دارد که باعث بسته شدن دسر می شود. انبه یک میوه استوایی شیرین و خوشمزه است که خواص زیادی دارد و برای سلامتی مفید است. طعم انبه در دسر، باعث ایجاد یک دسر خاص و خوشمزه می شود. از آن جا که انبه شیرین است می توان شکر موجود در مواد لازم را حذف یا کم کرد. این دسر را می توان برای مهمانی ها تهیه نمود یا به صورت لیوانی و تک نفره تهیه و برای تولد ها استفاده کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کرم انبه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کرم انبه
انبه درشت۱ عدد
شیر۳ پیمانه
شکرسه چهارم پیمانه
پودر ژلاتین۳ قاشق سوپ خوری
آبنصف پیمانه
وانیلکمی
خامه۱۵-۰ گرم

طرز تهیه کرم انبه

مرحله اول

برای تهیه کرم انبه در ابتدای کار، ژلاتین را درون یک کاسه کوچک می ریزیم. سپس آب سرد را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس روی بخار کتری قرار می دهیم تا به صورت بن ماری حرارت ببیند و حل شود.

مرحله دوم

وقتی ژلاتین حل شد و کامل شفاف شد، آن را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. درون یک قابلمه، شیر و شکر را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود. از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله خامه را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کردیم تا به دمای محیط برسد. در ادامه خامه را کم کم به مواد شیری اضافه می کنیم و به همراه وانیل مخلوط می کنیم تا با هم به خوبی یک دست شود. انبه را شسته و پوست می کنیم.

مرحله چهارم

سپس هسته آن را جدا کرده و درون غذا ساز قرار می دهیم تا پوره شود. در ادامه می توان آن را با رنده نیز پوره کرد. ژلاتین را به انبه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و به مخلوط شیر اضافه می کنیم. بعد از این که کامل مخلوط شد،

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط را از صافی رد می کنیم. این کار باعث می شود پوره یکدست شود و دسر ما زیبا تر شود. در ادامه قالب سیلیکونی را برداشته و روی کی بشقاب یا سینی قرار می دهیم، سپس مواد کرم را درون آن می ریزیم.

مرحله ششم

سپس حدود ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد. وقتی دسر به طور کامل بست، کناره های دسر را آزاد کرده و قالب را در ظرف مناسب بر می گردانیم. سپس با گل های خوراکی یا اکیلی خوراکی روی آن را تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.