طرز تهیه لیمو خشک خانگی خوشمزه و طبیعی به روش شیرازی
طرز تهیه لیمو خشک
لیمو خشک یکی از انواع چاشنی خوشمزه ایرانی است که در تهیه انواع نوشیدنی و غذا استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم | |
لیمو ترش | به مقدار دلخواه |
دستور تهیه لیمو خشک
مرحله اول
برای تهیه لیمو خشک خانگی ابتدا لیموهای سالم و بدون زدگی را به خوبی می شوییم و به یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم. در ادامه لیمو ترش ها را به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم و با نخ ریسه می کنیم.
مرحله دوم
می توانیم لیمو های ورقه ای شده را درون سینی هم خشک کنیمف ولی این کار باعث می شود که لیموها سیاه شوند. ولی ریسه کردن لیمو ترش ها درون نخ باعث می شود به صورت یکدست خشک شوند و رنگشان سیاه نشود.
مرحله سوم
حالا ریسه های لیمو ترش را در یک جای مناسب جلوی نور مستقیم خورشید قرار می دهیم تا به صورت یکدست خشک شوند. بسته به ضخامت لیموهای ورقه شده حدود ۳ تا ۷ روز زمان برای خشک شدن لیمو ترش ها زمان لازم است.
مرحله چهارم
پس از اینکه لیموها خشک شدند، آنها درون یک سبد می ریزیم و یک روز دیگر جلوی نور خورشید قرار می دهیم، سپس لیمو های خشک شده را درون ظرف درب دار قرار می دهیم. از لیمو خشک شده معمولا برای تهیه نوشیدنی استفاده می شود.
- منبع :
- img from ashpazi.melina