طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی زعفرانی برای ۴ نفر

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی زعفرانی برای ۴ نفر

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ باقالی پلو با مرغ مانند باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که بیشتر برای مجالس تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه علاوه بر اینکه در …

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای جوجه کباب تابه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده خانگی است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه مانتی هویج

مانتی هویج , طرز تهیه مانتی هویج , دستور پخت مانتی هویج

مانتی نوعی غذای ترکیه ای بی نظیر است. خمیر های کوچک پر شده با گوشت همراه با سه نوع سس تهیه می شود. سس کره ای، سس گوجه و سس ماست سیری. مانتی هویج یک پیش غذای بسیار اقتصادی است که می توان برای عصرانه در کنار چای یا بعنوان پیش غذا استفاده کرد و بسیار هم لذیذ است و طعم فوق العاده ای دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مانتی هویج در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مانتی هویج
هویج۱ کیلو گرم
سودا یا آب گاز دار۱ لیوان معادل ۲۰۰ میلی لیتر
آرد۲ لیوان
نمک۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
مواد لازم برای سس ماست
ماست معمولی یا چکیده۱ کاسه
سیر رنده شدهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
مواد لازم برای سس کره
کرهبه میزان لازم
نعنا و پودر فلفل قرمزبه میزان لازم

طرز تهیه مانتی هویج

مرحله اول

برای تهیه غذای خوشمزه ترکیه ای مانتی هویج در ابتدای کار، هویج را پوست کنده و حلقه حلقه برش می ‌زنیم و داخل قابلمه می ‌ریزیم و به آن آب جوش اضافه می‌کنیم و روی حرارت می ‌گذاریم. تا موقعی که نرم شود و بپزد.

مرحله دوم

سپس بعد از پختن آنها را خوب آبکش می‌ کنیم و داخل کاسه گودی می ‌ریزیم و با له کن یا چنگال خوب له می ‌کنیم تا پوره شود. سپس نمک و آب گازدار را به آن، اضافه می‌ کنیم و هم می‌ زنیم. آرد را کم کم اضافه می‌ کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله داخل تابه مقداری روغن می‌ ریزیم و روی حرارت متوسط می ‌گذاریم تا روغن به خوبی داغ شود. حرارت متوسط باشد. از مواد به کمک دو قاشق مقدار کمی برداشته و داخل روغن می اندازیم و دو طرف آن را سرخ می ‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مانتی های سرخ شده را ابتدا روی دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس داخل ظرف می ‌گذاریم. در یک کاسه، ماست و سیر و نمک را با هم مخلوط کرده و روی مانتی ها را مخلوط ماست و سیر می ‌ریزیم.

مرحله پنجم

سپس در آخر روی آن سس کره را می‌ریزیم و سرو می‌کنیم. برای تهیه سس کره، کره را روی حرارت می‌ گذاریم تا ذوب شود. نعنا و فلفل قرمز را به آن اضافه می ‌کنیم. خیلی کم تفت می ‌دهیم و بعد از روی حرارت بر می ‌داریم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 31 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.