طرز تهیه مانتی هویج غذای خوشمزه و جدید به روش ترکیه ای
طرز تهیه سوپ کلم بنفش خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه سوپ کلم بنفش سوپ کلم بنفش یکی از انواع سوپ های کمتر شناخته شده در میان ایرانیان است که در اروپا به عنوان یک سوپ مجلسی شناخته می شود، برای …
طرز تهیه مانتی هویج
مانتی نوعی غذای ترکیه ای بی نظیر است. خمیر های کوچک پر شده با گوشت همراه با سه نوع سس تهیه می شود. سس کره ای، سس گوجه و سس ماست سیری. مانتی هویج یک پیش غذای بسیار اقتصادی است که می توان برای عصرانه در کنار چای یا بعنوان پیش غذا استفاده کرد و بسیار هم لذیذ است و طعم فوق العاده ای دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مانتی هویج در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم مانتی هویج | |
هویج | ۱ کیلو گرم |
سودا یا آب گاز دار | ۱ لیوان معادل ۲۰۰ میلی لیتر |
آرد | ۲ لیوان |
نمک | ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
مواد لازم برای سس ماست | |
ماست معمولی یا چکیده | ۱ کاسه |
سیر رنده شده | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
مواد لازم برای سس کره | |
کره | به میزان لازم |
نعنا و پودر فلفل قرمز | به میزان لازم |
طرز تهیه مانتی هویج
مرحله اول
برای تهیه غذای خوشمزه ترکیه ای مانتی هویج در ابتدای کار، هویج را پوست کنده و حلقه حلقه برش می زنیم و داخل قابلمه می ریزیم و به آن آب جوش اضافه میکنیم و روی حرارت می گذاریم. تا موقعی که نرم شود و بپزد.
مرحله دوم
سپس بعد از پختن آنها را خوب آبکش می کنیم و داخل کاسه گودی می ریزیم و با له کن یا چنگال خوب له می کنیم تا پوره شود. سپس نمک و آب گازدار را به آن، اضافه می کنیم و هم می زنیم. آرد را کم کم اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله داخل تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا روغن به خوبی داغ شود. حرارت متوسط باشد. از مواد به کمک دو قاشق مقدار کمی برداشته و داخل روغن می اندازیم و دو طرف آن را سرخ می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مانتی های سرخ شده را ابتدا روی دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس داخل ظرف می گذاریم. در یک کاسه، ماست و سیر و نمک را با هم مخلوط کرده و روی مانتی ها را مخلوط ماست و سیر می ریزیم.
مرحله پنجم
سپس در آخر روی آن سس کره را میریزیم و سرو میکنیم. برای تهیه سس کره، کره را روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود. نعنا و فلفل قرمز را به آن اضافه می کنیم. خیلی کم تفت می دهیم و بعد از روی حرارت بر می داریم.
- منبع :
- beyhaninmutfagi