طرز تهیه پنکیک خانگی ساده و خوشمزه پفکی برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک خانگی ساده و خوشمزه پفکی برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک خانگی پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک …

طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی گز آردی یکی از شیرینی های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در شهرهای اصفهان و یزد تولید می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه کیک یزدی خانگی ساده با پف زیاد به روش بازاری

طرز تهیه کیک یزدی خانگی ساده با پف زیاد به روش بازاری

طرز تهیه کیک یزدی کیک یزدی یکی از انواع کیک های سنتی ایرانی است که مانند شیرینی کشمشی به عنوان یک شیرینی مناسبتی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه فلن چیز کیک

طرز تهیه فلن چیز کیک , دستور پخت فلن چیز کیک سوئدی

فلن یک دسر بسیار خوشمزه است .این دسر یک دسر سوئدی هست که امروزه در تمام جهان درست می شود و بسیار خوشمزه است که حالت آن بعد از پخت بین پودینگ و کاسترد است. و وقتی با کیک همراه شود طعمی جادویی را به همراه خواهد داشت و به عنوان فلن کیک شناخته می‌شود. فلن از خانواده کاسترد می باشد اما خیلی خیلی خوشمزه تر و کرمی تر و خیلی شبیه کرم کارامل است. فلن چیز کیک همان طور که از نامش پیداست، از پنیر در کنار مواد فلن استفاده شده است که آن را با فلن کیک ساده متفاوت می سازد. درست کردن این دسر خیلی ساده می باشد و در عین حال بسیار زیبا و خوشمزه است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلن چیز کیک در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فلن چیز کیک
شکر برای کارامل۱ پیمانه
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای۱۴۰ گرم
شیر عسلی قوطی۲۲۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
شیر۲۰۰ گرم
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه فلن چیز کیک

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه فلن چیز کیک در ابتدای کار، لایه کاراملی را آماده می‌کنیم. برای این کار، شکر را در یک تابه یا قابلمه ترجیحاً کفه سنگین می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم، صبر می کنیم تا دانه های شکر شروع به آب شدن کنند.

مرحله دوم

کاراملی شدن شکر از کناره های ظرف شروع می شود. از همزدن جلوگیری کرده و فقط با تکان دادن تابه، آن را ذوب می کنیم تا جایی که رنگ کاراملی خوش رنگی بگیرد. دقت کنیم که خیلی تیره نشود چون کارامل خیلی سریع تلخ می شود.

مرحله سوم

کارامل که آماده شد سریع آن را در قالب مورد نظر می ریزیم. (اندازه قالب ۱۸ سانت در ۶ سانت) قالب را می چرخانیم تا کارامل کف قالب یکسان پخش شود، قالب را کنار می گذاریم تا کاملاً کارامل خنک و سفت شود و بافتی شبیه به پولکی پیدا کند.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را روی با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و یک ربع زمان می دهیم تا گرم شود. در این فاصله کرم پنیری را آماده می‌کنیم. برای درست کردن کرم پنیری همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.

مرحله پنجم

در این مرحله ابتدا پنیر را درون یک کاسه ریخته و با همزن برقی کمی هم می زنیم تا باز شود. در ادامه در یک کاسه دیگر، یکی یکی تخم مرغ ها را شکسته و چند دقیقه هم می زنیم تا یکدست شوند. سپس وانیل را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

اگر از وانیل مایع استفاده می شود می توان تا یک قاشق چای خوری از آن استفاده کرد. شیر و خامه را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس شیر عسل را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یک دست شوند. سپس به مواد پنیری اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط پنیر را از صافی رد می کنیم تا صاف و یک دست شده و کف ایجاد شده روی آن را می گیریم. مخلوط پنیر را روی کارامل در قالب می ریزیم. پخت این دسر باید به روش غیرمستقیم یعنی بن ماری انجام شود.

مرحله هشتم

به این شکل قالب پر شده با مواد را در قالب بزرگتر دیگری می گذاریم سپس قالب بزرگتر را با آب جوش پر می کنیم،آب باید حداقل دو سوم ارتفاع قالب دسر را بگیرد ولی قالب در آب غوطه‌ور نشود. قالب را به آرامی بلند می کنیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله نهم

دقت کنید قالب دسر دقیقا وسط قالب بزرگتر قرار بگیرد.حالا به مدت ۵۰ دقیقه زمان می دهیم تا دسر در فر بپزد. وقتی قالب دسر را تکان می دهیم دورتادور آن کمی سفت شده ولی مرکز قالب به نظر نپخته و مثل ژله تکان‌می خورد.

مرحله دهم

در این زمان، قالب را از فر خارج می کنیم و در محیط آشپزخانه قرار می‌دهیم تا هم دمای محیط شود و از حرارت بیفتد. سپس برای یک شب یا حداقل ۴ تا ۶ ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود و مرکز دسر هم ببندد.

مرحله یازدهم

برای خارج کردن دسر از قالب دورتادور دسر را با چاقوی تیزی از قالب جدا می کنیم. بشقاب سرو روی قالب می‌گذاریم و قالب را برمی گردانیم. ضربه آرام به کف قالب می زنیم تا فلن چیزکیک از قالب جدا شود و سس کاراملی روی آن می ریزیم.

مرحله دوازدهم

یکی نکاتی که باید توجه داشته باشید این است که می توانیم این کیک را ساده با میوه هایی مثل توت فرنگی یا تزئیناتی از کارامل تزیین و سرو کنیم. این کیک را می توانیم در قالب های تک نفره هم درست کنیم. طبیعتاً زمان پخت کمتر می شود.

مرحله سیزدهم

برای این میزان مواد از قالب ۲۰ سانتی هم می توانیم استفاده کنیم، فقط لایه پنیری کمی باریک تر می شود. قسمت اول کار درست کردن کارامل است کمی دقت و تمرین نیاز دارد و ممکن است با همان بار اول نتوانیم کارامل خوبی درست کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.