طرز تهیه سان شاین خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه سان شاین خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه سان شاین سان شاین یک دسر شیک و مجلسی است که در لیوان یا جام های بلند سرو می شود. این دسر را می توان به عنوان میان وعده یا …

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خوشمزه و مخصوص بروجردی

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خوشمزه و مخصوص بروجردی

طرز تهیه بستنی سنتی بستنی سنتی یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که از سالیان گذشته جزء محبوب ترین دسرهای ایرانیان بوده است، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه سوفله شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه سوفله شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه سوفله شکلاتی سوفله شکلاتی یکی از انواع دسر های خوشمزه و مخصوص بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه کرم کارامل

طرز تهیه کرم کارامل آماده بدون فر با ژلاتین با بستنی با خامه زعفرانی دو رنگ شکلاتی آماده با ژله اماده تیارا

کرم کارامل یکی از انواع دسرهای معروف فرانسوی است که به عنوان یک دسر بین المللی در جهان شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چیشی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه و مخصوص با شیر به روش ایتالیایی

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۱ فنجان
خامه۳۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ۵ عدد
شکر۱ فنجان
وانیل۱ پنس

دستور تهیه کرمل کارامل

مرحله اول

ابتدا شیر و خامه و تخم مرغ را از داخل یخچال بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا با دمای آشپزخانه سازگار شوند. ۳/۴ شکر را در شیرجوش می ریزیم و ۱ فنجان آب روی آن می ریزیم و شیرجوش را روی حرارت کم می گذاریم و شکر را در آب هم می زنیم تا کاملا حل شود.

مرحله دوم

سپس حرارت را ملایم می کنیم تا شربت بجوشد و کمی غلیظ شود و تغییر رنگ بدهد و آنوقت از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد شربت را در چهار فنجان (حتما مخصوص فر باشد) به طور کاملا مساوی می ریزیم.

مرحله سوم

اگر فنجان موجود نبود داخل یک ظرف همه شربت را می ریزیم.سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۰ درجه قرار می دهیم تا گرم شود. سپس قابلمه ای را روی حرارت کم می گذاریم و خامه،شیر،وانیل را داخل آن می ریزیم.

همچنین ببینید : آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی سر اشپزباشی

مرحله چهارم

سپس همگی مواد را مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کناره های قابلمه حباب های ریز بزند و یا اینکه شیر شروع کند به جوشیدن که قابلمه را همان لحظه از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.تخم مرغ ها را می شکنیم و در کاسه ای می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا باقیمانده شکر را به آن می افزاییم و با همزن دور تند می زنیم تا رنگ تخم مرغ ها تغییر کند و بعد از ترکیب خامه کم کم اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا اینکه همه ترکیب خامه با تخم مرغ ها مخلوط و یکدست شود.

مرحله ششم

فنجان هایی که شربت داخل آن ها ریختیم را داخل سینی فر قرار می دهیم و از مایه بدست آمده داخل آن ها به طور مساوی می ریزیم و سینی فر را تا نصفه داخل فر قرار می دهیم و آرام کتری را بالای سینی فر می گیریم.

مرحله هفتم

حالا به اندازه ای آب جوش داخل سینی فر می ریزیم که تا دو سوم فنجان ها در آب جوش باشند، سپس آرام سینی را به داخل فر بر می گردانیم و درب فر را می بندیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بماند.

مرحله هشتم

سپس فر را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه بگذرد و بعد سینی فر را آرام از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا فنجان ها کمی خنک شوند و بعد آن ها را داخل یخچال می گذاریم تا کاملا منسجم شوند و جا بیفتند.

مرحله نهم

بعد از داخل یخچال بیرون می آوریم و اطراف فنجان ها را با چاقو جدا می کنیم و بشقابی روی فنجان قرار می دهیم و فنجان را بر می گردانیم تا کرم کارامل آماده شده در ظرف قرار بگیرد و آن را با انواع پاستیل یا میوه یا سس شکلات تزئین می کنیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 اردیبهشت 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/to____s
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.