یکشنبه 10 اسفند 1399

طرز تهیه کرم کارامل

طرز تهیه کرم کارامل آماده بدون فر با ژلاتین با بستنی با خامه زعفرانی دو رنگ شکلاتی آماده با ژله اماده تیارا

کرم کارامل یکی از انواع دسرهای معروف فرانسوی است که به عنوان یک دسر بین المللی در جهان شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چیشی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه و مخصوص با شیر به روش ایتالیایی

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۱ فنجان
خامه۳۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ۵ عدد
شکر۱ فنجان
وانیل۱ پنس

دستور تهیه کرمل کارامل

مرحله اول

ابتدا شیر و خامه و تخم مرغ را از داخل یخچال بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا با دمای آشپزخانه سازگار شوند. ۳/۴ شکر را در شیرجوش می ریزیم و ۱ فنجان آب روی آن می ریزیم و شیرجوش را روی حرارت کم می گذاریم و شکر را در آب هم می زنیم تا کاملا حل شود.

مرحله دوم

سپس حرارت را ملایم می کنیم تا شربت بجوشد و کمی غلیظ شود و تغییر رنگ بدهد و آنوقت از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد شربت را در چهار فنجان (حتما مخصوص فر باشد) به طور کاملا مساوی می ریزیم.

مرحله سوم

اگر فنجان موجود نبود داخل یک ظرف همه شربت را می ریزیم.سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۰ درجه قرار می دهیم تا گرم شود. سپس قابلمه ای را روی حرارت کم می گذاریم و خامه،شیر،وانیل را داخل آن می ریزیم.

همچنین ببینید : آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی سر اشپزباشی

مرحله چهارم

سپس همگی مواد را مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کناره های قابلمه حباب های ریز بزند و یا اینکه شیر شروع کند به جوشیدن که قابلمه را همان لحظه از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.تخم مرغ ها را می شکنیم و در کاسه ای می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا باقیمانده شکر را به آن می افزاییم و با همزن دور تند می زنیم تا رنگ تخم مرغ ها تغییر کند و بعد از ترکیب خامه کم کم اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا اینکه همه ترکیب خامه با تخم مرغ ها مخلوط و یکدست شود.

مرحله ششم

فنجان هایی که شربت داخل آن ها ریختیم را داخل سینی فر قرار می دهیم و از مایه بدست آمده داخل آن ها به طور مساوی می ریزیم و سینی فر را تا نصفه داخل فر قرار می دهیم و آرام کتری را بالای سینی فر می گیریم.

مرحله هفتم

حالا به اندازه ای آب جوش داخل سینی فر می ریزیم که تا دو سوم فنجان ها در آب جوش باشند، سپس آرام سینی را به داخل فر بر می گردانیم و درب فر را می بندیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بماند.

مرحله هشتم

سپس فر را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه بگذرد و بعد سینی فر را آرام از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا فنجان ها کمی خنک شوند و بعد آن ها را داخل یخچال می گذاریم تا کاملا منسجم شوند و جا بیفتند.

مرحله نهم

بعد از داخل یخچال بیرون می آوریم و اطراف فنجان ها را با چاقو جدا می کنیم و بشقابی روی فنجان قرار می دهیم و فنجان را بر می گردانیم تا کرم کارامل آماده شده در ظرف قرار بگیرد و آن را با انواع پاستیل یا میوه یا سس شکلات تزئین می کنیم.نوش جان

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.