طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب جوجه کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی …

طرز تهیه یتیمچه ساده و سنتی بادمجان و گوجه فرنگی تهرانی

طرز تهیه یتیمچه ساده و سنتی بادمجان و گوجه فرنگی تهرانی

طرز تهیه یتیمچه یتیمچه یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و گوجه فرنگی هستند. این غذای خوشمزه معمولا بدون گوشت تهیه می …

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی آش گوجه فرنگی یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در …

طرز تهیه چیز کیک نوتلا

طرز تهیه چیز کیک نوتلا یخچالی شف طیبه در فر توت فرنگی

چیز کیک یکی از کیک های مورد علاقه در سراسر جهان است. روش های مختلفی برای تهیه چیز کیک ارائه شده است. یکی از این روش ها، در دستور چیز کیک نوتلا ارائه شده است. این دستور نیاز به فر و در کل نیازی به پختن ندارد. این چیز کیک یکی از انواع کیک های یخچالی است که تنها نیاز به زمان استراحت در یخچال دارد و پایه آن از بیسکوییت آماده است. در این دستور می توان از هر نوع بیسکوییتی استفاده کرد. اما بیسکوییت دایجستیو با توجه به بافت و طعمی که دارد در این دستور می تواند چیز کیک مطلوبی بدست دهد. این چیز کیک در قالب های کمربندی تهیه می شود اما می توان در ظروف تک نفره تهیه و در جشن ها یا تولد ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه چیز کیک نوتلا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم چیز کیک نوتلا
بیسکوییت دایجستیو۲۵۰ گرم
کره۵۰ گرم
پودر ژلاتین۱ قاشق غذا خوری
آبیک چهارم پیمانه
پنیر خامه ای۵۰۰ گرم
نوتلا یا شکلات صبحانه۱ پیمانه
پودر شکرنصف پیمانه
خامه صبحانه۱ بسته (۲۰۰ گرم)

طرز تهیه چیز کیک نوتلا

مرحله اول

برای تهیه چیز کیک خوشمزه و مخصوص با نوتلا در ابتدای کار، بیسکوییت ها را با آسیاب یا گوشت کوی برقی پودر می کنیم. سپس کره را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ذوب شود. سپس به بیسکوییت ها اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قالب کمربندی را برداشته و کاغذ روغنی کف آن پهن می کنیم. بیسکوییت ها را کف قالب می ریزیم و یا دست یا ته لیوان آن را صاف و فشرده می کنیم. سپس با پشت قاشق روی آن را کاملا صاف و فشرده می کنیم و می گذاریم در یخچال تا سفت شود.

مرحله سوم

یک کاسه کوچک برداشته و پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و کمی می گذاریم بماند تا شکوفا شود و حالت اسفنجی بگیرد. مخلوط را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین ها کامل حل شود و مخلوط شفاف شود.

مرحله چهارم

سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود. یک کاسه بزرگ برداتشه و پنیر خامه ای را درون آن می ریزیم. شکلات صبحانه یا نوتلا را اضافه می کنیم. پودر شکر هم اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا سبک و یک دست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله خامه صبحانه را به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست و حجیم شود و در نهایت فرم بگیرد. در انتهای کار، ژلاتین سرد شده را به آن اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم تا با هم به خوبی ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله بیسکوییت ها را از یخچال بیرون می آوریم و مخلوط خامه و پنیر و نوتلا را روی بیسکوییت ها می ریزیم و روی آن را به صورت یکدست صاف می کنیم و چند ساعت (۴ تا ۶ ساعت) درون یخچال قرار می دهیم تا ببندد.

مرحله هفتم

وقتی کامل خودش را گرفت، برای تزیین، ترکیب مساوی از پنیر خامه ای و شکلات صبحانه را با هم درون یک کاسه می ریزیم و با همزن می زنیم تا یک دست شود. سپس درون قیف می ریزیم و روی چیز کیک را تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.