طرز تهیه چیز کیک نوتلا خوشمزه و مخصوص به روش یخچالی
طرز تهیه آش ارده دزفولی یا ماش پلو با ارده به روش جنوبی
طرز تهیه آش ارده دزفولی آش ارده یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن متعلق به شهر دزفول می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه چیز کیک نوتلا
چیز کیک یکی از کیک های مورد علاقه در سراسر جهان است. روش های مختلفی برای تهیه چیز کیک ارائه شده است. یکی از این روش ها، در دستور چیز کیک نوتلا ارائه شده است. این دستور نیاز به فر و در کل نیازی به پختن ندارد. این چیز کیک یکی از انواع کیک های یخچالی است که تنها نیاز به زمان استراحت در یخچال دارد و پایه آن از بیسکوییت آماده است. در این دستور می توان از هر نوع بیسکوییتی استفاده کرد. اما بیسکوییت دایجستیو با توجه به بافت و طعمی که دارد در این دستور می تواند چیز کیک مطلوبی بدست دهد. این چیز کیک در قالب های کمربندی تهیه می شود اما می توان در ظروف تک نفره تهیه و در جشن ها یا تولد ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه چیز کیک نوتلا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم چیز کیک نوتلا | |
بیسکوییت دایجستیو | ۲۵۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذا خوری |
آب | یک چهارم پیمانه |
پنیر خامه ای | ۵۰۰ گرم |
نوتلا یا شکلات صبحانه | ۱ پیمانه |
پودر شکر | نصف پیمانه |
خامه صبحانه | ۱ بسته (۲۰۰ گرم) |
طرز تهیه چیز کیک نوتلا
مرحله اول
برای تهیه چیز کیک خوشمزه و مخصوص با نوتلا در ابتدای کار، بیسکوییت ها را با آسیاب یا گوشت کوی برقی پودر می کنیم. سپس کره را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ذوب شود. سپس به بیسکوییت ها اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قالب کمربندی را برداشته و کاغذ روغنی کف آن پهن می کنیم. بیسکوییت ها را کف قالب می ریزیم و یا دست یا ته لیوان آن را صاف و فشرده می کنیم. سپس با پشت قاشق روی آن را کاملا صاف و فشرده می کنیم و می گذاریم در یخچال تا سفت شود.
مرحله سوم
یک کاسه کوچک برداشته و پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و کمی می گذاریم بماند تا شکوفا شود و حالت اسفنجی بگیرد. مخلوط را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین ها کامل حل شود و مخلوط شفاف شود.
مرحله چهارم
سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود. یک کاسه بزرگ برداتشه و پنیر خامه ای را درون آن می ریزیم. شکلات صبحانه یا نوتلا را اضافه می کنیم. پودر شکر هم اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا سبک و یک دست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله خامه صبحانه را به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست و حجیم شود و در نهایت فرم بگیرد. در انتهای کار، ژلاتین سرد شده را به آن اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم تا با هم به خوبی ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ششم
در این مرحله بیسکوییت ها را از یخچال بیرون می آوریم و مخلوط خامه و پنیر و نوتلا را روی بیسکوییت ها می ریزیم و روی آن را به صورت یکدست صاف می کنیم و چند ساعت (۴ تا ۶ ساعت) درون یخچال قرار می دهیم تا ببندد.
مرحله هفتم
وقتی کامل خودش را گرفت، برای تزیین، ترکیب مساوی از پنیر خامه ای و شکلات صبحانه را با هم درون یک کاسه می ریزیم و با همزن می زنیم تا یک دست شود. سپس درون قیف می ریزیم و روی چیز کیک را تزیین می کنیم.
- منبع :
- sohaylamasghati