طرز تهیه ترشی خیار خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه ترشی خیار خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه ترشی خیار ترشی خیار یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه عصاره مرغ خانگی خوشمزه و خوش عطر در منزل

طرز تهیه عصاره مرغ خانگی خوشمزه و خوش عطر در منزل

طرز تهیه عصاره مرغ عصاره مرغ یکی از طعم دهنده های پر مصرف بین المللی است که برای انواع غذاها استفاده می شود. برای خیلی از غذاها به آب مرغ نیاز داریم …

طرز تهیه مربای تمشک خوشمزه و مجلسی به روش گیلانی

طرز تهیه مربای تمشک خوشمزه و مجلسی به روش گیلانی

طرز تهیه مربای تمشک مربای تمشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

طرز تهیه سس هلندی

طرز تهیه سس هلندی

سس هلندی یکی از بهترین نوع سس ها است که به صورت گرم روی غذا سرو می شود. این سس علیرغم نام خود به فرانسه تعلق دارد. طعم بی نظیر کره در این سس بسیار محسوس است. این سس را در ایران به نام هالندی نیز می شناسند. سس هلندی غنی از مزه کره و تخم مرغ است که بسیار خوشمزه و برای انواع غذاهای دریایی یا بخارپز شده یا تهیه شده از گوشت گاو مناسب است. این سس برای سرو مرغ و میگو عالی است. سس هلندی اگر درست تهیه شود بسیار سبک بوده و برخلاف عقیده دیگران اصلا سنگین نیست. سس هلندی بافت ابریشمی دارد. اولین غذایی که با سس هلندی تهیه شد به سال ۱۶۵۱ همراه با مارچوبه می باشد. سس هلندی به عنوان ۵ سس اصلی (مادر)  توسط آشپز های فرانسوی به لیست بهترین سس ها اضافه شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس هلندی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس هلندی
زرده تخم مرغ۳ عدد
سرکه سفید۲ قاشق غذا خوری
کره آب شدهنصف پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
آبلیموی تازهنصف یک عدد

طرز تهیه سس هلندی

مرحله اول

برای تهیه سس خومشزه و مخصوص هلندی در ابتدای کار کره را درون یک کاسه می ریزیم و روی بخار کتری ذوب می کنیم. سپس کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. زرده تخم مرغ و نمک و سرکه و آبلیمو را درون مخلوط کن می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل هم اضافه کرده و مخلوط کن را روشن می کنیم تا مواد با هم مخلوط و یکدست شود. کره را کم کم به مخلوط کن روشن اضافه می کنیم. کره باید گرم باشد ولی نباید داغ باشد. کره باید به صورت قطره ای اضافه شود.

مرحله سوم

حالا مخلوط کن را خاموش کرده و سس را بررسی می کنیم. اگر نبریده بود می توان کره را سریع تر اضافه کرد. هرچه کره بیشتر باشد، سس رقیق تری بدست می آید. توجه داشته باشید که روش دیگری برای تهیه سس نیز وجود دارد.

مرحله چهارم

می توان تمام مواد به جز کره را با هم مخلوط کرد. سپس روی حرارت ملایم بخار کتری قرار داد و مدام هم زد. سپس کره را به زرده اضافه کرد و به روش بن ماری باز هم آن را مخلوط کرد. نمک و آبلیمو را آخر و به صورت قطره ای باید اضافه کرد تا سس نبرد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.