طرز تهیه کیک لیمویی خوشمزه و نرم فرانسوی با سس لیمو

طرز تهیه کیک لیمو

طرز تهیه کیک لیمویی فرانسوی با کرم لیمو زنجبیل با سس لیمو شف طیبه با ماست خانم بخشی خانم ظروفی کنجدی

کیک لیمو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک لیمویی
آرد سفید۲۲۰ گرم
شکر۲۰۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت۲۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۳۵ گرم
بکینگ پودر۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش۷۵ گرم
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
نمکیک هشتم قاشق چایخوری
پوست لیمو۱ قاشق سوپخوری
آب۵۵ گرم

دستور پخت کیک لیمویی

مرحله اول

برای تهیه کیک لیمویی خوشمزه ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس به سراغ آماده کردن مایه کیک می رویم. ابتدا کره نرم شده را به همراه شکر و پوست لیمو ترش رنده شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد را با دور تند همزن ۳ دقیقه هم می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را دانه به دانه اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس وانیل را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا آب و آب لیمو ترش را مخلوط کرده و کنار می گذاریم. در ادامه آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم سپس دو مرتبه الک می کنیم تا آرد کاملا صاف و یکدست شود. در ادامه روغن را به دیگر مواد کیک اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را با دور کند هم زن کمی هم می زنیم سپس نصف آرد را به کاسه اضافه می کنیم. زمان اضافه کردن آرد دور همزن باید روی کند باشد. پس از اینکه آرد با دیگر مواد یکدست شد نصف دیگر آرد را به همراه مخلوط آب و آب لیمو ترش اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را کمی با هم مخلوط می کنیم به حدی که فقط مایه کیک یکدست شود. در ادامه قالب کیک را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم.

مرحله ششم

حالا قالب را چند بار محکم به سطح کار می کوبیم، سپس به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار می دهیم تا کیک آماده شود. پس از ۴۵ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم تا از پخت آن مطمئن شویم.

مرحله هفتم

پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود ، سپس کیک را به صورت دلخواه برش می زنیم. برای تزیین کیک می توانیم به سلیقه خود از گاناش، کرم لیمویی و .. استفاده کنیم.

نکات تهیه کیک لیمویی

سس لیمو برای روی کیک

برای تهیه سس لیمو برای تزیین و طعم دهی بیشتر به کیک ابتدا یک پیمانه پودر قند را به همراه ۳۰ گرم خامه صبحانه مخلوط کنید، سپس ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه کنید و چند دقیقه مواد را بزنید تا یکدست شوند. برای زیبایی سس می توانید از پوست لیمو ترش رنده شده هم در آن استفاده کنید.

روغن جدا کننده کیک

روغن جدا کننده کیک یکی از روغن های مخصوص شیرینی پزی است که باعث می شود پس از اینکه کیک پخت مشکلی با چسبیدن کیک به قالب نداشته باشیم. این روغن خانگی را می توانید به راحتی با توجه به آموزش زیر در منزل تهیه کنید.

چه امتیازی میدی؟
بروز رسانی توسط در دوشنبه 7 مهر 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.