خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!
خواص انار برای یبوست در این مقاله به بررسی فواید شگفتانگیز انار برای درمان یبوست، میوهای با سابقهای دیرینه و فرهنگی غنی، میپردازیم. انار، که نه تنها به دلیل طعم لذیذ و …
طرز تهیه پاستیل زنجبیلی خانگی خوشمزه و سالم به روش بازاری
طرز تهیه پاستیل زنجبیل پاستیل زنجبیل یکی از شیرینی های خوشمزه و سالم ایرانی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با …
طرز تهیه نان رول زعفرانی خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه نان رول زعفرانی نان رول زعفرانی یکی از انواع نان های خوشمزه و شیک بین المللی است که برای عصرانه یا صبحانه گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده آموزش شیرینی …
طرز تهیه کیک لیمویی خوشمزه و نرم فرانسوی با سس لیمو
طرز تهیه کیک لیمو
کیک لیمو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک لیمویی | |
آرد سفید | ۲۲۰ گرم |
شکر | ۲۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۲۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن مایع | ۳۵ گرم |
بکینگ پودر | ۲ قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش | ۷۵ گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
نمک | یک هشتم قاشق چایخوری |
پوست لیمو | ۱ قاشق سوپخوری |
آب | ۵۵ گرم |
دستور پخت کیک لیمویی
مرحله اول
برای تهیه کیک لیمویی خوشمزه ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس به سراغ آماده کردن مایه کیک می رویم. ابتدا کره نرم شده را به همراه شکر و پوست لیمو ترش رنده شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد را با دور تند همزن ۳ دقیقه هم می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را دانه به دانه اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس وانیل را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا آب و آب لیمو ترش را مخلوط کرده و کنار می گذاریم. در ادامه آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم سپس دو مرتبه الک می کنیم تا آرد کاملا صاف و یکدست شود. در ادامه روغن را به دیگر مواد کیک اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد را با دور کند هم زن کمی هم می زنیم سپس نصف آرد را به کاسه اضافه می کنیم. زمان اضافه کردن آرد دور همزن باید روی کند باشد. پس از اینکه آرد با دیگر مواد یکدست شد نصف دیگر آرد را به همراه مخلوط آب و آب لیمو ترش اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مواد را کمی با هم مخلوط می کنیم به حدی که فقط مایه کیک یکدست شود. در ادامه قالب کیک را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم.
مرحله ششم
حالا قالب را چند بار محکم به سطح کار می کوبیم، سپس به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار می دهیم تا کیک آماده شود. پس از ۴۵ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم تا از پخت آن مطمئن شویم.
مرحله هفتم
پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود ، سپس کیک را به صورت دلخواه برش می زنیم. برای تزیین کیک می توانیم به سلیقه خود از گاناش، کرم لیمویی و .. استفاده کنیم.
نکات تهیه کیک لیمویی
سس لیمو برای روی کیک
برای تهیه سس لیمو برای تزیین و طعم دهی بیشتر به کیک ابتدا یک پیمانه پودر قند را به همراه ۳۰ گرم خامه صبحانه مخلوط کنید، سپس ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه کنید و چند دقیقه مواد را بزنید تا یکدست شوند. برای زیبایی سس می توانید از پوست لیمو ترش رنده شده هم در آن استفاده کنید.
روغن جدا کننده کیک
روغن جدا کننده کیک یکی از روغن های مخصوص شیرینی پزی است که باعث می شود پس از اینکه کیک پخت مشکلی با چسبیدن کیک به قالب نداشته باشیم. این روغن خانگی را می توانید به راحتی با توجه به آموزش زیر در منزل تهیه کنید.
- منبع :
- img from rahelehsafari