طرز تهیه کیک لیمو

طرز تهیه کیک لیمویی فرانسوی با کرم لیمو زنجبیل با سس لیمو شف طیبه با ماست خانم بخشی خانم ظروفی کنجدی

کیک لیمو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک هویج خوشمزه و مجلسی به روش آمریکایی

مواد لازم کیک لیمویی
آرد سفید۲۲۰ گرم
شکر۲۰۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت۲۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۳۵ گرم
بکینگ پودر۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش۷۵ گرم
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
نمکیک هشتم قاشق چایخوری
پوست لیمو۱ قاشق سوپخوری
آب۵۵ گرم

دستور پخت کیک لیمویی

مرحله اول

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس به سراغ آماده کردن مایه کیک می رویم. ابتدا کره نرم شده را به همراه شکر و پوست لیمو ترش رنده شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و  با دور تند ۳ دقیقه هم می زنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در ادامه تخم مرغ ها را دانه به دانه اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس وانیل را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند. حالا آب و آب لیمو ترش را مخلوط کرده و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم سپس دو مرتبه الک می کنیم تا آرد کاملا صاف شود. در ادامه روغن را به دیگر مواد کیک اضافه می کنیم و با دور کم هم زن کمی هم می زنیم سپس نصف آرد را به کاسه اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی ساده خانگی با بافت نرم و پفکی

مرحله چهارم

زمان اضافه کردن آرد دور همزن باید روی کند باشد. پس از اینکه آرد با مواد یکدست شد نصف دیگر آرد را به همراه مخلوط آب و آب لیمو ترش اضافه می کنیم و کمی دیگر مواد را مخلوط می کنیم به حدی که فقط مایه کیک یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا قالب کیک را با کمی روغن مایع چرب می کنیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و روی آن را ضاف می کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه در داخل فر که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار می دهیم تا کیک اماده شود.

مرحله ششم

پس از ۴۵ دقیقه یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبیده بود کیک ما اماده است. آنرا از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود ، سپس می توانید به شلیقه خود کیک لیمویی را تزیین و برش بزنید.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک زبرا خوشمزه برای ۴ نفر با دستور امتحان شده

نکات تهیه کیک لیمویی

سس لیمو برای روی کیک

برای تهیه سس لیمو برای تزیین و طعم دهی بیشتر به کیک ابتدا یک پیمانه پودر قند را به همراه ۳۰ گرم خامه صبحانه مخلوط کنید، سپس ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه کنید و چند دقیقه مواد را بزنید تا یکدست شوند. برای زیبایی سس می توانید از پوست لیمو ترش رنده شده هم در آن استفاده کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.