طرز تهیه چای سرد یا آیس تی خوشمزه و مخصوص طعم دار

طرز تهیه چای سرد یا آیس تی خوشمزه و مخصوص طعم دار

طرز تهیه چای سرد چای سرد یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این نوشیدنی خوشمزه در سراسر جهان دارای محبوبیت …

طرز تهیه شیر کاکائو خوشمزه و غلیظ به روش کارخانه ای در منزل

طرز تهیه شیر کاکائو خوشمزه و غلیظ به روش کارخانه ای در منزل

طرز تهیه شیر کاکائو شیر کاکائو یکی از نوشیدنی های پر مصرف در سراسر جهان است که به عنوان یک نوشیدنی بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه شیر موز خوشمزه و سالم به روش کافی شاپی

طرز تهیه شیر موز خوشمزه و سالم به روش کافی شاپی

طرز تهیه شیر موز شیر موز یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر خاورمیانه است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه شربت سکنجبین

طرز تهیه شربت سکنجبین با نعنا خشک با عسل دکتر خیراندیش با نبات با خاکشیر برای کاهو خانم گلاور دانلود با خیار

شربت سکنجبین یکی از شربت ها و نوشیدنی های بسیار پرطرفدار و قدیمی ایرانی است که خواص درمانی بسیاری نیز دارد. این شربت خوشمزه علاوه بر اینکه می تواند به عنوان یک نوشیدنی گوارا سرو شود، می تواند در کنار انواع غذاها و خوراکی ها مثل دلمه برگ مو، کاهو و .. نیز سرو شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت سکنجبین در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۰ نفر
سرکه انگور۱۰۰ گرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۲ لیوان
نعناع۱۵۰ گرم

طرز تهیه شربت سکنجبین

مرحله اول

برای تهیه شربت سکنجبین ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا شربت به جوش بیاید، پس از اینکه شربت جوشید و شکر به طور کامل حل شد حرارت را ملایم می کنیم.

مرحله دوم

حالا باید صبر کنیم تا شربت مثل شهد کمی غلیظ شود، سپس نعناع را می شوییم ( نعناع خشک را نیاز نیست بشوییم ) و داخل شهد قرار می دهیم تا شربت عطر نعناع را به خود جذب کند. در ادامه سرکه انگور را هم به صورت کم کم اضافه می کنیم و با شربت مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

نکته مهم برای خوشمزه تر شدن سکنجبین این است که در صورت امکان حتما از سرکه های خانگی برای درست کردن این شربت استفاده کنید. پس از اینکه شربت به قوام کافی رسید آنرا از روی حرارت بر می داریم و با یک پارچه نخی تمیز صاف می کنیم.

مرحله چهارم

برای اینکه بدانید غلظت شربت به اندازه مطلوب رسیده است، مقداری کمی از شربت را داخل یک فنجان بریزید و صبر کنید تا خنک شود. اگر پس از خنک شدن شربت غلیظ و کمی سفت شده بود یعنی شربت ما آماده است.

مرحله پنجم

حالا شربت ما تقریبا آماده است فقط باید اجازه دهیم در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. اگر بخواهید این شربت را با طعم زعفران هم درست کنید پس از قوام آمدن شربت می توانید زعفران را نیز اضافه کنید.

مرحله ششم

برای مصرف شربت سکنجبین هم نسبت به ذائقه خوب با هر ترکیبی که دوست داریم از شربت به همراه آب یخ مخلوط می کنیم و با یک قاشق به خوبی ترکیب می کنیم تا شربت و آب کاملا یکدست شوند سپس سرو می کنیم.

نکات تهیه شربت سکنجبین

شربت سکنجبین با عسل

برای تهیه این شربت بسیار خوشمزه و مفید می توانید به جای استفاده از ۱ کیلوگرم شکر، از ۱ کیلوگرم عسل طبیعی استفاده کنید. عسل را با آب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم، پس از اینکه آب جوش آمد و عسل به طور کامل در آب حل شد روی آب کف جمع می شود که باید این کف را با قاشق جمع کنید و دور بریزید. پس از اینکه شربت به غلظت کافی رسید مانند مراحل بالا سرکه و نعناع را اضافه می کنیم.

شربت سکنجبین مجلسی

اگر می خواهید این شربت خوشمزه را برای مجالس و مهمانی های خود سرو کنید می توانید از موادی مانند خاکشیر، تخم شربتی و زعفران دم کرده استفاده کنید. اگر می خواهید به این شربت آبلیمو اضافه کنید، حتما از آبلیموی تازه استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 تیر 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.