طرز تهیه چای سیب یک دمنوش خوشمزه و سالم با خواص فراوان

طرز تهیه چای سیب یک دمنوش خوشمزه و سالم با خواص فراوان

طرز تهیه چای سیب چای سیب که با نام دمنوش سیب هم شناخته می شود یکی از انواع دمنوش های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است. این چای خوشمزه علاوه …

طرز تهیه اسموتی طالبی خوشمزه و مخصوص با بستنی وانیلی

طرز تهیه اسموتی طالبی خوشمزه و مخصوص با بستنی وانیلی

طرز تهیه اسموتی طالبی اسموتی طالبی یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و بسیار مقوی تابستان است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این نوشیدنی خوشمزه علاوه بر اینکه طعم بسیار …

طرز تهیه چای مراکشی خوشمزه و مخصوص با دارچین و نعنا

طرز تهیه چای مراکشی خوشمزه و مخصوص با دارچین و نعنا

طرز تهیه چای مراکشی چای از دیرباز مورد توجه افراد زیادی در محدوده آسیا و خاورمیانه، آفریقا و انگلیس بوده است. چای مراکشی همانطور که از نامش پیداست مربوط به کشور مراکش …

طرز تهیه شربت سکنجبین

طرز تهیه شربت سکنجبین با نعنا خشک با عسل دکتر خیراندیش با نبات با خاکشیر برای کاهو خانم گلاور دانلود با خیار

شربت سکنجبین یکی از شربت ها و نوشیدنی های بسیار پرطرفدار و قدیمی ایرانی است که خواص درمانی بسیاری نیز دارد. این شربت خوشمزه علاوه بر اینکه می تواند به عنوان یک نوشیدنی گوارا سرو شود، می تواند در کنار انواع غذاها و خوراکی ها مثل دلمه برگ مو، کاهو و .. نیز سرو شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت سکنجبین در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۰ نفر
سرکه انگور۱۰۰ گرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۲ لیوان
نعناع۱۵۰ گرم

طرز تهیه شربت سکنجبین

مرحله اول

ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا شربت به جوش بیاید، پس از اینکه شربت جوشید و شکر به طور کامل حل شد حرارت را ملایم می کنیم.

مرحله دوم

حالا باید صبر کنیم تا شربت مثل شهد کمی غلیظ شود، سپس نعناع را می شوییم ( نعناع خشک را نیاز نیست بشوییم ) و داخل شهد قرار می دهیم تا شربت عطر نعناع را به خود جذب کند. در ادامه سرکه انگور را هم به صورت کم کم اضافه می کنیم و با شربت مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

نکته مهم برای خوشمزه تر شدن سکنجبین این است که در صورت امکان حتما از سرکه های خانگی برای درست کردن این شربت استفاده کنید. پس از اینکه شربت به قوام کافی رسید آنرا از روی حرارت بر می داریم و با یک پارچه نخی تمیز صاف می کنیم.

مرحله چهارم

برای اینکه بدانید غلظت شربت به اندازه مطلوب رسیده است، مقداری کمی از شربت را داخل یک فنجان بریزید و صبر کنید تا خنک شود. اگر پس از خنک شدن شربت غلیظ و کمی سفت شده بود یعنی شربت ما آماده است.

مرحله پنجم

حالا شربت ما تقریبا آماده است فقط باید اجازه دهیم در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. اگر بخواهید این شربت را با طعم زعفران هم درست کنید پس از قوام آمدن شربت می توانید زعفران را نیز اضافه کنید.

مرحله ششم

برای مصرف شربت سکنجبین هم نسبت به ذائقه خوب با هر ترکیبی که دوست داریم از شربت به همراه آب یخ مخلوط می کنیم و با یک قاشق به خوبی ترکیب می کنیم تا شربت و آب کاملا یکدست شوند سپس سرو می کنیم.

نکات تهیه شربت سکنجبین

شربت سکنجبین با عسل

برای تهیه این شربت بسیار خوشمزه و مفید می توانید به جای استفاده از ۱ کیلوگرم شکر، از ۱ کیلوگرم عسل طبیعی استفاده کنید. عسل را با آب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم، پس از اینکه آب جوش آمد و عسل به طور کامل در آب حل شد روی آب کف جمع می شود که باید این کف را با قاشق جمع کنید و دور بریزید. پس از اینکه شربت به غلظت کافی رسید مانند مراحل بالا سرکه و نعناع را اضافه می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.