طرز تهیه شربت سکنجبین

طرز تهیه شربت سکنجبین با نعنا خشک با خیار با خاکشیر با آب نارنج رزا منتظمی با آبلیمو شف طیبه فوت و فن خواص عنصلی روازاده

شربت سکنجبین یکی از شربت ها و نوشیدنی های بسیار پرطرفدار و قدیمی ایرانی است که خواص درمانی بسیاری نیز دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه شربت گل محمدی سرخ و خوشمزه بدون تلخ شدن

مواد لازم برای ۱۰ نفر
سرکه انگور۱۰۰ گرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۲ لیوان
نعناع۱۵۰ گرم

دستور تهیه شربت سکنجبین

مرحله اول

ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا شربت به جوش بیاید، پس از اینکه شربت جوشید و شکر به طور کامل حل شد حرارت را ملایم می کنیم.

مرحله دوم

حالا باید صبر کنیم تا شربت مثل شهد کمی غلیظ شود، سپس نعناع را می شوییم ( نعناع خشک را نیاز نیست بشوییم ) و داخل شهد قرار می دهیم تا شربت عطر نعناع را به خود جذب کند. در ادامه سرکه انگور را هم به صورت کم کم اضافه می کنیم و با شربت مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

نکته مهم برای خوشمزه تر شدن سکنجبین این است که در صورت امکان حتما از سرکه های خانگی برای درست کردن این شربت استفاده کنید. پس از اینکه شربت به قوام کافی رسید آنرا از روی حرارت بر می داریم و با یک پارچه نخی تمیز صاف می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه لیموناد رستورانی خوشمزه با لیمو ترش به صورت خانگی

مرحله چهارم

برای اینکه بدانید غلظت شربت به اندازه مطلوب رسیده است، مقداری کمی از شربت را داخل یک فنجان بریزید و صبر کنید تا خنک شود. اگر پس از خنک شدن شربت غلیظ و کمی سفت شده بود یعنی شربت ما آماده است.

مرحله پنجم

حالا شربت ما تقریبا آماده است فقط باید اجازه دهیم در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. اگر بخواهید این شربت را با طعم زعفران هم درست کنید پس از قوام آمدن شربت می توانید زعفران را نیز اضافه کنید.

مرحله ششم

برای مصرف شربت سکنجبین هم نسبت به ذائقه خوب با هر ترکیبی که دوست داریم از شربت به همراه آب یخ مخلوط می کنیم و با یک قاشق به خوبی ترکیب می کنیم تا شربت و آب کاملا یکدست شوند سپس سرو می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه شربت نعناع سنتی و خوشمزه به روش خانگی

نکات تهیه شربت سکنجبین

شربت سکنجبین با عسل

برای تهیه این شربت بسیار خوشمزه و مفید می توانید به جای استفاده از ۱ کیلوگرم شکر، از ۱ کیلوگرم عسل طبیعی استفاده کنید. عسل را با آب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم، پس از اینکه آب جوش آمد و عسل به طور کامل در آب حل شد روی آب کف جمع می شود که باید این کف را با قاشق جمع کنید و دور بریزید. پس از اینکه شربت به غلظت کافی رسید مانند مراحل بالا سرکه و نعناع را اضافه می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.