مطالب پر بازدید امروز
مدل مانتو جدید و به روز لاکچری

مدل مانتو جدید و به روز لاکچری و شیک؛ جدیدترین طرح های ساده و مجلسی

مدل مانتو جدید و به روز لاکچری این روزها بازار مدل مانتو جدید و به روز لاکچری داغه. دختران و بانوان ایرانی دنبال طرح‌هایی هستن که هم خنک باشن و هم شیک. …

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار فوق العاده شیک برای بانوان مجلسی پوش

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار این روزها توی ایران خیلی محبوب شده. دختران و بانوان ایرانی به این سبک از لباس علاقه زیادی نشون میدن، مخصوصاً برای …

مدل لباس خواب کره ای زنانه

مدل لباس خواب کره ای زنانه شیک و جذاب؛ با این مدل ها تو خونه مثل مانکن ها بگردید!

مدل لباس خواب کره ای زنانه مدل لباس خواب کره‌ای زنانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی محبوبیت خاصی پیدا کرده. بیشتر این مدل‌ها شامل بلوز شلوار نخی هستند که هم …

طرز تهیه ماقوت زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش یزدی

طرز تهیه ماقوت

طرز تهیه ماقوت زعفرانی با شیر برای نوزاد با ژله برای دو نفر با ارد برنج چیست مشهد xvc jidi lhr j

ماقوت یکی از انواع دسرهای خومزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به یزد می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه باشید.

مواد لازم ماقوت
نشاسته گل۶ قاشق غذاخوری
پودر هل۱ قاشق چایخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
شکر½ لیوان
آب۲ لیوان
پودر ژله موزی۱ بسته
تخم شربتی۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه ماقوت

مرحله اول

برای تهیه ماقوت زعفرانی ابتدا نشاسته گل را به همراه نصف پیمانه آب سرد داخل یک کاسه فلزی مناسب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا نشاسته به طور کامل درون آب حل شود. در ادامه پودر هل را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گلاب را به همراه زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه شکر را به همراه ۲ لیوان آب به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس کاسه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود و طعم و بوی خامی نشاسته گرفته شود. هم زدن مواد را باید به صورت متداوم تا زمانی که مایه ماقوت به غلظت و قوام مناسب برسد ادامه دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه غلظت مواد تقریبا مانند فرنی شد، باید کاسه را از روی حرارت کنار بگذاریم. در ادامه تخم شربتی را در آب می خیسانیم تا دانه هایش ژله ای شود، سپس مایه ماقوت را درون ظرف سرو می ریزیم و روی آنرا صاف می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر ژله را به همراه یک لیوان آب جوش ترکیب می کنیم تا کاملا حل شود، سپس یک لیوان آب سرد به همراه تخم شربتی اضافه می کنیم و پس از کمی مخلوط کردن، روی ماقوت می ریزیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 1 / 5. تعداد امتیاز: 1

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: انواع دسر
بروز رسانی توسط در جمعه 31 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/melorin9213
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.