طرز تهیه کرم کاسترد خانگی خوشمزه و حرفه ای به روش فرانسوی

طرز تهیه کرم کاسترد خانگی خوشمزه و حرفه ای به روش فرانسوی

طرز تهیه کرم کاسترد کرم کاسترد نوعی کرم لطیف و خوشمزه است که از آن برای تهیه انواع دسر و شیرینی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه ژله شیر و هویج خوشمزه و مخصوص برای کودکان

طرز تهیه ژله شیر و هویج خوشمزه و مخصوص برای کودکان

طرز تهیه ژله شیر و هویج علاقمندان به دسرهای خوشمزه و خاص این مطلب برای شماست. احتمالا آب هویج هایی که از آبمیوه فروشی ها سفارش میدادید و در پیاده روهای شهر …

طرز تهیه ژله رولی یا رولتی شیک و حرفه ای به روش رستورانی

طرز تهیه ژله رولی یا رولتی شیک و حرفه ای به روش رستورانی

طرز تهیه ژله رولی ژله رولی یکی از انواع دیزاین های ژله بستنی ساده می باشد که باعث زیبایی هر چه بیشتر سفره شما خواهد شد. این ژله خوشمزه با ظاهر جذابی …

طرز تهیه ماقوت

طرز تهیه ماقوت زعفرانی با شیر برای نوزاد با ژله برای دو نفر با ارد برنج چیست مشهد xvc jidi lhr j

ماقوت یکی از انواع دسرهای خومزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به یزد می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه باشید.

مواد لازم ماقوت
نشاسته گل۶ قاشق غذاخوری
پودر هل۱ قاشق چایخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
شکر½ لیوان
آب۲ لیوان
پودر ژله موزی۱ بسته
تخم شربتی۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه ماقوت

مرحله اول

برای تهیه ماقوت زعفرانی ابتدا نشاسته گل را به همراه نصف پیمانه آب سرد داخل یک کاسه فلزی مناسب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا نشاسته به طور کامل درون آب حل شود. در ادامه پودر هل را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گلاب را به همراه زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه شکر را به همراه ۲ لیوان آب به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس کاسه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود و طعم و بوی خامی نشاسته گرفته شود. هم زدن مواد را باید به صورت متداوم تا زمانی که مایه ماقوت به غلظت و قوام مناسب برسد ادامه دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه غلظت مواد تقریبا مانند فرنی شد، باید کاسه را از روی حرارت کنار بگذاریم. در ادامه تخم شربتی را در آب می خیسانیم تا دانه هایش ژله ای شود، سپس مایه ماقوت را درون ظرف سرو می ریزیم و روی آنرا صاف می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر ژله را به همراه یک لیوان آب جوش ترکیب می کنیم تا کاملا حل شود، سپس یک لیوان آب سرد به همراه تخم شربتی اضافه می کنیم و پس از کمی مخلوط کردن، روی ماقوت می ریزیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 31 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/melorin9213
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.