طرز تهیه ژله گل رز ساده و فوری فوق العاده شیک و مجلسی

طرز تهیه ژله گل رز ساده و فوری فوق العاده شیک و مجلسی

طرز تهیه ژله گل رز این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از بستنی به صورت دو لایه تهیه می شود و وقتی رول می شود به شکل گل رز …

طرز تهیه بستنی توت فرنگی خوشمزه و مخصوص با خامه صبحانه

طرز تهیه بستنی توت فرنگی خوشمزه و مخصوص با خامه صبحانه

طرز تهیه بستنی توت فرنگی بستنی توت فرنگی یکی از انواع بستنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این اموزش در ادامه با مجله آنلاین چی شی …

طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی خوشمزه با ماندگاری طولانی

طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی خوشمزه با ماندگاری طولانی

طرز تهیه کمپوت گیلاس کمپوت گیلاس یکی از انواع کمپوت های خوشمزه بین المللی است که می توانید از آن برای دیزاین انواع دسر هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه ژله رولی

طرز تهیه ژله رولی بدون بستنی با خامه گل رز دو رنگ قالبی رنگین کمانی با مارشمالو چرا ژله رولی میشکند رولتی با شیر ژله رولی هندوانه طلایی

ژله رولی یکی از انواع دیزاین های ژله بستنی ساده می باشد که باعث زیبایی هر چه بیشتر سفره شما خواهد شد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ژله رنگی۱ بسته
بستنی وانیلی۲ قاشق غذاخوری
آب داغ۱ لیوان

دستور تهیه ژله رولی

مرحله اول

ابتدا بستنی وانیلی را از یخچال خارج کرده و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا نرم شود. البته این نکته مهم است که نباید اجازه بدهیم که بستنی آب شود و مانند شیر،همین که از حالت سفت خود تغییر کند و نرم شود کافی است.

مرحله دوم

ژله را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و کاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم و ژله را با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب جوش حل شود. سپس ژله که کاملا حل شد و مایع شفافی داشتیم بستنی نرم شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس اجازه می دهیم تا بستنی داخل ژله آب شود بدون اینکه ما مداخله ای کنیم.سینی لبه داری را انتخاب می کنیم و کمی با آبپاش داخل آن آب می پاشیم تا نمدار شود و و کیسه فریزر را از یک گوشه با قیچی می بریم.

همچنین ببینید : طرز تهیه تیرامیسو مجلسی و خوشمزه ایتالیایی با خامه قنادی

مرحله چهارم

حالا پلاستیک را باز می کنیم و کف سینی قرار می دهیم تا کاملا سینی را بپوشاند و ژله و بستنی را یکبار با قاشق هم می زنیم و بعد کف سینی می ریزیم و سینی را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه ژله بستنی آماده شود.

مرحله پنجم

به این نکته هم توجه داشته باشید که اگر ژله بستنی بیش از این زمان هم در یخچال بماند سفت می شود و نمی توانیم رول کنیم. سپس ژله را بیرون می آوریم و با کارد از قسمت طول به فاصله ۲ سانتیمتر برش روی ژله می زنیم.

مرحله ششم

سپس مانند رولت ژله بستنی را رول می کنیم و در انتها که رول کردیم پایین ژله بستنی را خلال دندان می زنیم  تا شبیه به آبنبات شوند و در ظرف آن ها را می چینیم. اگر چند مدل ژله بستنی درست کند و لابه لای یکدیگر قرار دهید بسیار ظرف شما زیباتر می شود.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 اردیبهشت 1399
  • منبع :
  • instagram.com/sama.food.finger
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.