مطالب پر بازدید
درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه موس شکلاتی موس شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه چیز کیک موز و نارگیل خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه چیز کیک موز و نارگیل خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه چیز کیک موز و نارگیل چیز کیک موز و نارگیل یکی از انواع دسرهای مجلسی و لاکچری بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه ژله رولی یا رولتی شیک و حرفه ای به روش رستورانی

طرز تهیه ژله رولی

طرز تهیه ژله رولی بدون بستنی با خامه گل رز دو رنگ قالبی رنگین کمانی با مارشمالو چرا ژله رولی میشکند رولتی با شیر ژله رولی هندوانه طلایی

ژله رولی یکی از انواع دیزاین های ژله بستنی ساده می باشد که باعث زیبایی هر چه بیشتر سفره شما خواهد شد. این ژله خوشمزه با ظاهر جذابی که دارد، یک گزینه بسیار مناسب برای مجالس و مهمانی ها می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژله رولی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ژله رنگی۱ بسته
بستنی وانیلی۲ قاشق غذاخوری
آب داغ۱ لیوان

دستور تهیه ژله رولی

مرحله اول

ابتدا بستنی وانیلی را از یخچال خارج کرده و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا نرم شود. البته این نکته مهم است که نباید اجازه بدهیم که بستنی آب شود و مانند شیر،همین که از حالت سفت خود تغییر کند و نرم شود کافی است.

مرحله دوم

ژله را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و کاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم و ژله را با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب جوش حل شود. سپس ژله که کاملا حل شد و مایع شفافی داشتیم بستنی نرم شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس اجازه می دهیم تا بستنی داخل ژله آب شود بدون اینکه ما مداخله ای کنیم.سینی لبه داری را انتخاب می کنیم و کمی با آبپاش داخل آن آب می پاشیم تا نمدار شود و و کیسه فریزر را از یک گوشه با قیچی می بریم.

مرحله چهارم

حالا پلاستیک را باز می کنیم و کف سینی قرار می دهیم تا کاملا سینی را بپوشاند و ژله و بستنی را یکبار با قاشق هم می زنیم و بعد کف سینی می ریزیم و سینی را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه ژله بستنی آماده شود.

مرحله پنجم

به این نکته هم توجه داشته باشید که اگر ژله بستنی بیش از این زمان هم در یخچال بماند سفت می شود و نمی توانیم رول کنیم. سپس ژله را بیرون می آوریم و با کارد از قسمت طول به فاصله ۲ سانتیمتر برش روی ژله می زنیم.

مرحله ششم

سپس مانند رولت ژله بستنی را رول می کنیم و در انتها که رول کردیم پایین ژله بستنی را خلال دندان می زنیم  تا شبیه به آبنبات شوند و در ظرف آن ها را می چینیم. اگر چند مدل ژله بستنی درست کند و لابه لای یکدیگر قرار دهید بسیار ظرف شما زیباتر می شود.نوش جان

1/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 تیر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.