طرز تهیه کیم بستنی با روکش شکلاتی به روش کارخانه ای

طرز تهیه کیم بستنی با روکش شکلاتی به روش کارخانه ای

طرز تهیه کیم بستنی بستنی کیم یکی از انواع بستنی های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه کمپوت آلبالو به روش بازاری با ماندگاری طولانی مدت

طرز تهیه کمپوت آلبالو به روش بازاری با ماندگاری طولانی مدت

طرز تهیه کمپوت آلبالو کمپوت آلبالو یکی از پرطرفدار ترین کمپوت ها در میان مردم است. این کمپوت از لحاظ طعم و ظاهر بسیار خاص و جذاب است. اگر شما به میوه …

طرز تهیه دنت توت فرنگی خوشمزه و فوری به روش خانگی

طرز تهیه دنت توت فرنگی خوشمزه و فوری به روش خانگی

طرز تهیه دنت توت فرنگی در واقع به صورت خلاصه می‌توان گفت که دنت ترکیبی از شیر و شکر است که با نشاسته، قوام یافته است و نکته اصلی برای اینکه دنتی …

طرز تهیه ژله رولی

طرز تهیه ژله رولی بدون بستنی با خامه گل رز دو رنگ قالبی رنگین کمانی با مارشمالو چرا ژله رولی میشکند رولتی با شیر ژله رولی هندوانه طلایی

ژله رولی یکی از انواع دیزاین های ژله بستنی ساده می باشد که باعث زیبایی هر چه بیشتر سفره شما خواهد شد. این ژله خوشمزه با ظاهر جذابی که دارد، یک گزینه بسیار مناسب برای مجالس و مهمانی ها می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژله رولی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ژله رنگی۱ بسته
بستنی وانیلی۲ قاشق غذاخوری
آب داغ۱ لیوان

دستور تهیه ژله رولی

مرحله اول

ابتدا بستنی وانیلی را از یخچال خارج کرده و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا نرم شود. البته این نکته مهم است که نباید اجازه بدهیم که بستنی آب شود و مانند شیر،همین که از حالت سفت خود تغییر کند و نرم شود کافی است.

مرحله دوم

ژله را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و کاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم و ژله را با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب جوش حل شود. سپس ژله که کاملا حل شد و مایع شفافی داشتیم بستنی نرم شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس اجازه می دهیم تا بستنی داخل ژله آب شود بدون اینکه ما مداخله ای کنیم.سینی لبه داری را انتخاب می کنیم و کمی با آبپاش داخل آن آب می پاشیم تا نمدار شود و و کیسه فریزر را از یک گوشه با قیچی می بریم.

مرحله چهارم

حالا پلاستیک را باز می کنیم و کف سینی قرار می دهیم تا کاملا سینی را بپوشاند و ژله و بستنی را یکبار با قاشق هم می زنیم و بعد کف سینی می ریزیم و سینی را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه ژله بستنی آماده شود.

مرحله پنجم

به این نکته هم توجه داشته باشید که اگر ژله بستنی بیش از این زمان هم در یخچال بماند سفت می شود و نمی توانیم رول کنیم. سپس ژله را بیرون می آوریم و با کارد از قسمت طول به فاصله ۲ سانتیمتر برش روی ژله می زنیم.

مرحله ششم

سپس مانند رولت ژله بستنی را رول می کنیم و در انتها که رول کردیم پایین ژله بستنی را خلال دندان می زنیم  تا شبیه به آبنبات شوند و در ظرف آن ها را می چینیم. اگر چند مدل ژله بستنی درست کند و لابه لای یکدیگر قرار دهید بسیار ظرف شما زیباتر می شود.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.