طرز تهیه شربت لیموناد خوشمزه رستورانی با عسل و شکر

طرز تهیه شربت لیموناد خوشمزه رستورانی با عسل و شکر

طرز تهیه شربت لیموناد شربت لیموناد یکی از شربت های بسیار محبوب و خوشمزه در سراسر جهان است که به عنوان یک نوشیدنی بین المللی شناخته می شود. برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه میلک شیک زردآلو خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه میلک شیک زردآلو خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه میلک شیک زردآلو میلک شیک زردآلو یکی از انواع نوشیدنی های فوق العاده خوشمزه و پر انرژی فصل تابستان است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت تفریحی چی …

طرز تهیه قهوه دالگونا حرفه ای و اصیل هندی به صورت فرم گرفته

طرز تهیه قهوه دالگونا حرفه ای و اصیل هندی به صورت فرم گرفته

طرز تهیه قهوه دالگونا قهوه دالگونا یکی از معروف ترین نوشیدنی های کشور هند است که به صورت سرد یا گرم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پورتال …

طرز تهیه شیر و دارچین

طرز تهیه شیر و دارچین برای لاغری کیا با شیر و دارچین لاغر شدن معجزه شیر و دارچین نی نی سایت خواص شیر و دارچین و عسل برای لاغری طرز تهیه شیر دارچین و زنجبیل طبع شیر و دارچین طرز تهیه شیر دارچین عسل

شیر و دارچین یکی از انواع نوشیدنی های سالم و مقوی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این معجون خوشمزه دارای خواص زیادی برای سلامتی بدن می باشد از مهمترین این خواص می توان به کاهس کلسترول های بد، تنفس راحت تر، تقویت استخوان ها، افزایش متابولیسم بدن، کاهش وزن و لاغری و … اشاره کرد. بهترین زمان برای مصرف این نوشیدنی خوشمزه و بسیار مفید چند ساعت قبل از خواب می باشد و نکته جالب در مورد این نوشیدنی این است که ترکیب کردن شیر با دارچین باعث می شود که تاثیرگذاری خواص شیر تا ده برابر بیشتر شوند، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی و فرهنگی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
شیر2 لیوان
چوب دارچین4 تکه
زنجبیل (اختیاری)1 تکه کوچک
عسل2 قاشق مرباخوری

دستور تهیه نوشیدنی شیر و دارچین

مرحله اول

برای تهیه معجون شیر و دارچین خوشمزه و مقوی ابتدا شیر را داخل شیرجوش می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و چوب دارچین را به همراه زنجبیل به آن اضافه می کنیم و با قاشق مواد را در حد مخلوط شدن می زنیم.

مرحله دوم

سپس اجازه می دهیم تا اطراف شیرجوش شیر شروع کند به کف ایجاد شدن و حباب زدن که شعله را خاموش می کنیم و اجازه نمی دهیم شیر جوش بزند.صبر می کنیم تا شیر از دما بیفتد، بعد مجددا شعله را روشن می کنیم.

مرحله سوم

حالا با حرارت کم اجازه می دهیم تا گرم شود و بلافاصله با همزن دستی مخلوط شیر را مداوم می زنیم تا کف روی آن ایجاد شود و با صافی دستی کوچک چوب دارچین و زنجبیل را از داخل شیر خارج می کنیم و شیر جوش را از روی شعله بر می داریم.

مرحله چهارم

در این مرحله شیر را داخل لیوان مورد نظرمان می ریزیم و عسل را به آن اضافه می کنیم و چند قاشق از کف روی شیر را داخل شیر در لیوان می ریزیم و در آخر کمی پودر دارچین روی شیر می ریزیم و با قاشق هم بزنید و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.