طرز تهیه قهوه ترک به روش سنتی ساده و خوشمزه بر روی گاز

طرز تهیه قهوه ترک به روش سنتی ساده و خوشمزه بر روی گاز

طرز تهیه قهوه ترک قهوه ترک یکی از انواع روش های سرو قهوه است که در گذشته بیشتر در کشور ترکیه مرسوم بوده است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه دوغ گازدار خوشمزه با ماست ترش یا شیر در منزل

طرز تهیه دوغ گازدار خوشمزه با ماست ترش یا شیر در منزل

طرز تهیه دوغ گازدار دوغ گازدار یکی از نوشیدنی های سالم و خوشمزه ایرانی است که امروزه به عنوان یک نوشیدنی بین المللی شناخته می شود. ای نوشیدنی خوشمزه علاوه بر این …

طرز تهیه معجون شیر و دارچین عسلی برای کاهش وزن و لاغری

طرز تهیه معجون شیر و دارچین عسلی برای کاهش وزن و لاغری

طرز تهیه شیر و دارچین شیر و دارچین یکی از انواع نوشیدنی های سالم و مقوی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این معجون خوشمزه دارای خواص زیادی …

طرز تهیه شیر بادام

طرز تهیه شیر بادام نی نی سایت طب سنتی دکتر خدادادی تصویری برای نوزاد برای سرفه با خرما xvc jidi adv fhnhl

شیر بادام یکی از فراورده های خوشمزه و بسیار مفید میوه بادام درختی است که خواص زیاد برای بدن دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
مغز بادام۵۰ عدد
عسل۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شیر بادام

مرحله اول

برای تهیه شیر بادام خانگی ابتدا بادام را از یک شب قبل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و تا روی بادام ها آب می گیریم و اجازه می دهیم خیس بخورند. پس از اینکه بادام ها به خوبی خیس خوردند پوست انها را جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا بادام ها را به همراه ۴ قاشق غذاخوری آب گرم داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و چند پالس می زنیم تا بادام ها به طور کامل پودر شوند. پس از اینکه بادام ها کاملا پودر شدند ۲ لیوان سر خالی آب به مخلوط کن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مجددا مخلوط کن یا میکسر را روشن می کنیم و حدود ۲ دقیقه دیگر بادام ها را میکس می کنیم تا شیر بادام اماده شود. حالا عسل را اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم تا شیر بادام به طور طبیعی شیرین شود.

مرحله چهارم

البته شیرینی شیر بادام کاملا سلیقه ای می باشد و اگر دوست دارید این نوشیدنی طبیعی را با طعم شیرینی تر میل نمایید می توانید ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری بیشتر عسل اضافه کنید. در پایان باید شیر بادام را صاف کنیم.

مرحله پنجم

حالا شیر بادام را داخل تنظیف یا یک پارچه نخی می ریزیم و فشار می دهیم تا شیر بادام خارج شود. پس از اینکه شیر بادام را صاف کردیم، خمیر باقیماند را روی یک سینی می ریزیم تا خشک شود، سپس آسیاب کرده و به عنوان آرد بادام استفاده می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/tabib_onlin_
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.