طرز تهیه چای آلبالو خانگی خوشمزه و طبیعی در منزل

طرز تهیه چای آلبالو خانگی خوشمزه و طبیعی در منزل

طرز تهیه چای آلبالو چای آلبالو یکی از نوشیدنی های خوشمزه و طبیعی است که فواید بسیار برای سلامتی بدن دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید. همچنین ببینید : …

طرز تهیه شربت گل محمدی یا گل سرخ با خواص بی نظیر

طرز تهیه شربت گل محمدی یا گل سرخ با خواص بی نظیر

طرز تهیه شربت گل محمدی شربت گل محمدی یکی از شربت های خوشمزه و بسیار خوش عطر ایرانی است که خواص بسیاری برای بدن دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه وبسایت …

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی خوشمزه با ادویه های خوش عطر

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی خوشمزه با ادویه های خوش عطر

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی هات چاکلت مکزیکی یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است متعلق به کشور مکزیک می باشد. همانطور که …

طرز تهیه شیر بادام

طرز تهیه شیر بادام نی نی سایت طب سنتی دکتر خدادادی تصویری برای نوزاد برای سرفه با خرما xvc jidi adv fhnhl

شیر بادام یکی از فراورده های خوشمزه و بسیار مفید میوه بادام درختی است که خواص زیاد برای بدن دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
مغز بادام۵۰ عدد
عسل۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شیر بادام

مرحله اول

برای تهیه شیر بادام خانگی ابتدا بادام را از یک شب قبل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و تا روی بادام ها آب می گیریم و اجازه می دهیم خیس بخورند. پس از اینکه بادام ها به خوبی خیس خوردند پوست انها را جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا بادام ها را به همراه ۴ قاشق غذاخوری آب گرم داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و چند پالس می زنیم تا بادام ها به طور کامل پودر شوند. پس از اینکه بادام ها کاملا پودر شدند ۲ لیوان سر خالی آب به مخلوط کن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مجددا مخلوط کن یا میکسر را روشن می کنیم و حدود ۲ دقیقه دیگر بادام ها را میکس می کنیم تا شیر بادام اماده شود. حالا عسل را اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم تا شیر بادام به طور طبیعی شیرین شود.

مرحله چهارم

البته شیرینی شیر بادام کاملا سلیقه ای می باشد و اگر دوست دارید این نوشیدنی طبیعی را با طعم شیرینی تر میل نمایید می توانید ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری بیشتر عسل اضافه کنید. در پایان باید شیر بادام را صاف کنیم.

مرحله پنجم

حالا شیر بادام را داخل تنظیف یا یک پارچه نخی می ریزیم و فشار می دهیم تا شیر بادام خارج شود. پس از اینکه شیر بادام را صاف کردیم، خمیر باقیماند را روی یک سینی می ریزیم تا خشک شود، سپس آسیاب کرده و به عنوان آرد بادام استفاده می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/tabib_onlin_
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.