دوشنبه 18 اسفند 1399

طرز تهیه سس سیر

طرز تهیه سس سیر برای پاستا برای قارچ سوخاری برای نان سیر و گوجه با نشاستهو کره برای ماهی برای سیب زمینی xvc jidi ss sdv

سس سیر یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این سس خوشمزه اصالتا متعلق به کشور لبنان می باشد و به عنوان یک سس عربی – مدیترانه ای در سراسر دنیا شناخته می شود. این سس خوشمزه را می توانیم به همراه انواع غذاهای سوخاری، فست فودی و استیک ها سرو کنیم. اگر دوست ندارید از سسی استفاده کنید که حاوی تخم مرغ باشد می توانید این سس خوشمزه را انتخاب کنید، زیرا این سس خاص بدون استفاده از تخم مرغ درست می شود. از سس سیر علاوه بر غذا می توانیم برای انواع سالادها نیز استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس سیر
سیر20 حبه
روغن مایع گیاهی500 میلی لیتر
فلفل سفیدیک سوم قاشق چایخوری
آب لیمو ترش4 قاشق چایخوری
نمکیک سوم قاشق چایخوری

دستور تهیه سس سیر

مرحله اول

برای تهیه سس سیر لبنانی ابتدا سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و داخل پارچ غذاساز می ریزیم و خرد شده تحویل می گیریم.لیمو ترش را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و آب آن را داخل پیاله ای می گیریم.

مرحله دوم

سپس هسته های آن را خارج می کنیم و 4 الی 3 قاشق غذاخوری از آن را به سیرها اضافه می کنیم و همین طور نمک و فلفل سفیده را نیز به مواد می افزاییم و نصف پیمانه روغن (آفتابگران) را نیز بلافاصله اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله دستگاه را روشن می کنیم تا مواد مخلوط شوند و خودشان را بگیرد. همان طور که دستگاه روشن است و مواد را مخلوط می کند باقی روغن را کم کم اضافه می کنیم تا سس ما قوام بگیرد و منسجم شود.

مرحله چهارم

این موضوع خیلی مهم است که روغن را کم کم اضافه کنیم، سس سیر آماده شده را در ظرفی می ریزیم و برای انواع سالاد ها ساندویج ها و یا حتی طعم دار کردن گوشت یا مرغ می توانیم از آن استفاده کنیم.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.