لیست آموزش تهیه غذا با گوشت چرخ کرده برای شام و ناهار

لیست آموزش تهیه غذا با گوشت چرخ کرده برای شام و ناهار

غذا با گوشت چرخ کرده گوشت چرخ کرده یکی از مواد غذایی بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که با آن غذاهای بسیار خوشمزه و متنوعی تهیه می شود. گوشت چرخ …

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود. این املت …

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه هم …

طرز تهیه تارت تن ماهی

طرز تهیه تارت تن ماهی خوشمزه پیش غذا با تن ماهی

تارت تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه نوین بین المللی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به انواع پیتزاها دارد. اگر علاقمند به تهیه غذاهای نوین و جدید هستید توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را درست کنید. تارت تن ماهی را علاوه بر اینکه می توانیم به عنوان یک غذای ساده برای وعده شام یا ناهار درست کنیم، می توانیم از آن به عنوان یک غذا یا پیش غذای مجلسی برای مهمانی ها و مجالس خود استفاده کنیم. در تهیه این تارت خوشمزه علاوه بر تن ماهی می توانیم از انواع سبزیجات و مواد غذایی مانند قارچ، فلفل دلمه ای و .. نیز استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
کنسرو تن ماهی2 عدد
خامه صبحانه100 میلی لیتر
تخم مرغ1 عدد
جعفری1 دسته کوچک
پیاز1 عدد متوسط
پنیر پیتزا300 گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
مواد لازم خمیر تارت
آرد سفید2 پیمانه
کره سرد125 گرم
نمک½ قاشق چایخوری
تخم مرغ1 عدد
آب سرد (در صورت نیاز)حدود 2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز و زنجبیلبه مقدار کافی
پودر سیر و پودر پیازبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه تارت تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه تارت تن ماهی خوشمزه ابتدا مواد داخل یخچال را حدودا 30 دقیقه جلوتر از داخل یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای محیط سازگار شود. در ادامه آرد را داخل پارچ مخلوط کن می ریزیم.

مرحله دوم

سپس کره سرد را به صورت مکعبی خرد می کنیم و به آرد اضافه می کنیم.همچنین پودر تخم گشنیز،پودر زنجبیل،پودر سیر،فلفل سیاه و نمک را نیز می افزاییم.اگر تمایل داشتید تخم مرغ را نیز داخل  پیاله ای می شکنید و در صورت سالم بودن به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

دستگاه را روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد کاملا مخلوط شوند.مخلوط کن را خاموش می کنیم و مواد ما شبیه به خمیر شده است و مایه بدست آمده منسجم و یکدست است.خمیر را جمع می کنیم و در صورت نیاز آب سرد را نیز اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به صورت دیسک در سلفون خمیر را می گذاریم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 30 دقیقه خمیر استراحت کند.بعد کنسرو ماهی ها را داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت 20 دقیقه بجوشند.بعد از گذشت زمان عنوان شده در خط بالا ،کاسه خمیر را بیرون می آوریم و خمیر را روی صفحه کار قرار می دهیم و تقریبا نازک باز می کنیم.

مرحله ششم

سپس خمیر را داخل قالب تارت که حدود 20 الی 24 سانتیمتر است می گذاریم و به دیواره های قالب خمیر را کمی فشار می دهیم و با چنگال کف خمیر داخل قالب را سوراخ می کنیم(تا هوا داخل خمیر در جریان باشد)

مرحله هفتم

پس از آماده کردن خمیر کنسرو را از روی حرارت بر می داریم و درب آن را باز می کنیم و روغن داخل کنسرو را بیرون می ریزیم و ماهی را داخل کاسه ای می ریزیم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله هشتم

تابه ای را روی حرارت لایم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی روغن داغ شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و بعد صبر می کنیم تا سرخ و طلایی بشوند.

مرحله نهم

فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه زودتر گرم شود.پیازهای سرخ شده را به تن ماهی اضافه می کنیم. بلافاصله خامه (می توانید استفاده نکنید) را اضافه می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله جعفری خرد شده را به همراه ادویه های دلخواه مانند کمی فلفل سیاه، آویشن، نمک را نیز به مواد می افزاییم.تخم مرغ را داخل پیاله ای می شکنیم و به مواد اضافه می کنیم(می توانید حذف کنید).

مرحله یازدهم

سپس همگی مواد را با قاشق زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.حتی می توانید کمی قارچ یا برگ اسفناج نیز به این ترکیب اضافه کنید.مواد مخلوط که شد داخل قالب می ریزیم و روی خمیر را کاملا با مواد می پوشانیم.

مرحله دوازدهم

حالا کمی پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم و قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا با همان دمای اشاره شده در خطهای بالا به مدت 25 الی 30 دقیقه تارت تن ماهی ما آماده شود.خمیر از کناره ها در اثر حرارت شروع می کند به پخت و رنگش کم کم تغییر می کنید.

مرحله سیزدهم

بعد از اینکه خمیر پخت می توانید 2 دقیقه گریل را نیز روشن کنید تا روی تارت نیز گریل شود.تارت تن ماهی را از داخل فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا قالب حدودا 10 دقیقه با دمای محیط خنک شود و بعد از داخل قالب خارج می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.