طرز تهیه دو پیازه تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش شیرازی
طرز تهیه دو پیازه تن ماهی
دو پیازه تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و فوری ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که در دسته بندی غذاهای نونی قرار می گیرد، خیلی سریع آماده می شود و برای زمان هایی که وقت کافی برای پخت غذا نداریم یک گزینه بسیار مناسب است. به دو پیازه تن ماهی به سلیقه خود می توانیم بعضی مواد غذایی مثل فلفل دلمه ای یا قارچ را نیز اضافه کنیم تا در پایان غذای خوشمزه تری داشته باشیم. دو پیازه تن ماهی معمول به همراه نان سرو می شود، اما در صورت تمایل می توانیم آنرا به همراه برنج نیز سرو کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر | |
پیاز | 4 عدد متوسط |
تن ماهی | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت دو پیازه تن ماهی
مرحله اول
برای تهیه دو پیازه تن ماهی خوشمزه ابتدا تن ماهی ها را داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا دو بند انگشت روی سطح آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت 20 دقیقه بجوشند.
مرحله دوم
در این مرحله پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی باریک خرد می کنیم. در ادامه تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و پیازها را داخل آن می ریزیم.
مرحله سوم
سپس تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پیازها سبک و نرم شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن باز شود.
مرحله چهارم
در این مرحله زردچوبه را به همراه زیره، آویشن، فلفل سیاه و کمی نمک به دیگر مواد اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم مواد را تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند و ادویه ها به خورد پیاز تفت داده شده بروند.
مرحله پنجم
در این مرحله تن ماهی ها را از روی حرارت بر می داریم و از داخل قابلمه خارج می کنیم و درب آن ها را باز می کنیم و روغن آن ها را بیرون می ریزیم و به مواد می افزاییم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مواد آغشته به تن ماهی ها شود.
مرحله ششم
در این مرحله درب تابه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا به مدت تقریبا 10 دقیقه مواد بپزند. سپس دو پیازه تن ماهی را داخل بشقاب می کشیم و به همراه فلفل دلمه ای و لیمو ترش تازه نوش جان کنید.