طرز تهیه کتلت تن ماهی

طرز تهیه کتلت ماهی نی نی سایت با سیب زمینی پخته دونفره xvc jidi  jgj jk lhid

کتلت تن ماهی یکی از انواع کتلت های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تن ماهی۱ قوطی
سیب زمینی۳ عدد متوسط
سیر۲ حبه
تره فرنگی۳ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید½ پیمانه
پودر سوخاری پولکی½ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کتلت تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه کتلت تن ماهی خوشمزه  ابتدا سیب زمینی ها را کاملا می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا روی آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آبپز شوند.بعد پوست روی ان ها را می گیریم و رنده ریز می کنیم.

مرحله دوم

سپس داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم.تره فرنگی ها را پاک میکنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

سپس تن ماهی را داخل قابلمه کوچکی می گذاریم و روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.بعد از جوشیدن در تن ماهی را باز می کنیم و روغن داخل آن را کاملا می گیریم و به سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

تره فرنگی و سیر خرد شده را نیز به مواد اضافه می کنیم.همچنین سس مایونز ،سس خردل،فلفل سیاه و فلفل قرمز،نمک را روی مواد می ریزیم و همگی مواد را با قاشق زیر و رو می کنیم تا سس ها کاملا آغشته به مواد شوند.

مرحله پنجم

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای می شکنیم و آرد سفید و آرد سوخاری را هر کدام جداگانه داخل کاسه ای می ریزیم و کنار دستمان قرار می دهیم. پس از آماده کردن مایه کتلت از آن به اندازه یک نارنگی بر می داریم و به صورت یک دایره به آن حالت می دهیم.

مرحله ششم

حالا کتلت را ابتدا داخل آرد سفید می غلطانیم، سپس داخل تخم مرغ می زنیم و در آخر داخل آرد سوخاری می غلطانیم تا کاملا به آرد سوخاری آغشته شود و بعد در حد چند قطره روغن روی کتلت ها می ریزیم و آنها را داخل سینی فر می چینیم.

مرحله هفتم

فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شوند، سپس سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کتلت ها بپزند. در صورت تمایل می توانیم کتلت ها را بدون استفاده از فر در روغن نیز سرخ کنیم.

مرحله هشتم

برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد کتلت ها را درون تابه می چینیم، سپس پس از اینکه یک سمت کتلت ها طلایی شد، انها را بر می گردانیم.

مرحله نهم

در این مرحله پس از اینکه سرخ کردن کتلت ها به پایان رسید، انها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در پایان کتلت ها را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.