طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

ساندویچ تن ماهی رژیمی با نان تست چگونه ساندویچ تن ماهی درست کنیم تزیین تن ماهی و سیب زمینی با پنیر پیتزا قارچ ذرت سرد گرم

ساندویچ تن ماهی یک زا غذاهای محبوب و خوشمزه بین المللی است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تن ماهی۱ عدد
کنسرو ذرتیک سوم قوطی
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
خیارشور۲ عدد
پیازچه و شوید۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه ساندویچ تن ماهی

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی را به صورت آبپز می پزیم و با گوشتکوب له می کنیم تا به صورت پوره سیب زمینی در بیاید، سپس در یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه قوطی کنسرو ماهی را هم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا از سالم بودن کنسرو مطمئن شویم.

مرحله دوم

پس از اینکه تن ماهی به مدت کافی در آب جوش قرار گرفت، اجازه می دهیم کمی خنک شود، سپس روغن اضافی آنرا به طور کامل خالی می کنیم. حالا تن ماهی را هم به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم و با هم کمی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پیازچه و شوید را هم به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه ذرت به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه خیارشور را نیز به صورت نگینی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

برای تهیه سس ساندویچ سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم، سپس به مواد سالاد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. اگر زمان دارید بگذارید مواد یک ساعت در یخچال بماند.

مرحل پنجم

قرار دادن مواد در یخچال باعث می شود سس به طور کامل به خورد مواد برود و ساندویچ خوشمزه تری داشته باشیم. ولی اگر عجله دارید می توانید همان موقع ساندویچ را سرو کنید. برای سرو ساندویچ می توانیم از نان تست یا نان باگت به دلخواه استفاده کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.