طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی هندی …

طرز تهیه شربت بار حرفه ای و براق برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه شربت بار حرفه ای و براق برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه شربت بار شربت بار یکی از مهم ترین شربت ها برای علاقمندان به شیرینی پزی است که می توانید از آن برای انواع شیرینی ها استفاده کنید، برای مشاهده این …

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی شیرینی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در مراسم های خاص استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ماده اصلی …

طرز تهیه کیک سیب با شیره انگور

طرز تهیه کیک سیب با شیره انگور خوشمزه

کیک سیب یکی از انواع کیک های بسیار محبوب و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. به دلیل اینکه میوه سیب در تمام فصل های سال به راحتی در دسترس است این کیک خوشمزه را در هر فصلی که دوست داشته باشیم می توانیم بپزیم. در این دستور این کیک خاص را با شیره انگور درست کرده ایم که باعث خوشمزه تر شدن آن می شود، ضمن اینکه با حذف شکر کیک سالم تری خواهیم داشت. کیک سیب معمولا به عنوان کیک پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد و می توانیم انرا به همراه نوشیدنی های داغ مثل چای یا قهوه سرو کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب و شیره انگور
آرد سفید2 لیوان
شکر قهوه ای یا سفید1 و ¼ لیوان
تخم مرغ4 عدد
شیره انگور¼ لیوان
آب½ لیوان
روغن مایعدو سوم لیوان
پوره سیب½ لیوان
دارچین1 قاشق چایخوری
زنجبیل1 قاشق چایخوری
جوز هندی¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک سیب و شیره انگور

مرحله اول

برای تهیه کیک سیب و شیره انگور ابتدا 2 عدد سیب را پوست می گیریم و می شوییم و هسته های آن ها خارج می کنیم و به صورت مکعبی روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم و داخل قابلمه ای می ریزیم.

مرحله دوم

سپس روی حرارت قرار می دهیم و کمی آبلیمو (در صورت دلخواه) به آن اضافه می کنیم و همین طور 1/5 لیوان آب نیز به آن می افزاییم و درب قابلمه را نیمه باز قرار می دهیم تا آب سیب ها تبخیر شود و کاملا بپزند.

مرحله سوم

بعد با گوشت کوب دستی سیب های پخته شده را له می کنیم تا به صورت پوره شود و قابلمه را کنار می گذاریم. سپس بیکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و با قاشق آن ها را مخلوط می کنیم و سه مرتبه آن ها را از الک رد می کنیم.

مرحله چهارم

تخم مرغ ها را اول داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و بعد شکر قهوه ای را به همراه دارچین،جوزهندی،زنجبیل به آن اضافه می کنیم و با دور تن همرن برقی مواد را می زنیم تا حجم آن دوبرابر شود.

مرحله پنجم

بین همزدن مواد با لیسک اطراف کاسه را دورگیری می کنیم.بعد از 4 الی 5 دقیقه همزدن مواد مایه کشدار و به رنگ کرمی می شود. پس از آماده شدن مایه، فر را روشن می کنیم و روی 180درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه زودتر گرم شود.

مرحله ششم

شیره انگور یا خرما را به مایه اضافه می کنیم و همین طور بلافاصله روغن، آب نصف لیوان و پوره سیب را به مواد می افزاییم و در حد ترکیب شدن مواد را هم می زنیم و همزن برقی را کنار می گذاریم و آرد را طی سه مرحله به مایه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

سپس با همزن دستی در هر مرحله مواد را خوب مخلوط می کنیم تا انتهای کار مایه کیک یکدستی داشته باشیم و آرد کاملا در مواد حل شده باشد. در ادامه قلمو را داخل کمی روغن می زنیم و داخل قالب را چرب می کنیم.

مرحله هشتم

حالا کمی آرد به صورت پخش می پاشیم و تا 2/3 فضای داخل قالب از مایه کیک می ریزیم و قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا به مدت تقریبا 40 الی 45 دقیقه کیک بپزد.بعد از پخت قالب را از داخل فر بیرون می آوریم.

مرحله نهم

سپس کنار می گذاریم تا از حرارت بیافتد و خنک شود و با چاقو لبه های کیک را جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر قالب را بر می گردانیم و روی کیک سیب با شیره را با حلقه های سیب خشک تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.