طرز تهیه کیک موز

طرز تهیه کیک موزی ساده و خوشمزه گردو رشد بدون فر و نسکافه و عسل و شکلات و دارچین xvc jidi  d  l c

کیک موز یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک موز
موز۳ عدد متوسط
شکر۱۲۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
آرد قنادی۲۲۵ گرم
مغز گردو۱۰۰ گرم
بکینگ پودر¾ قاشق چایخوری
جوش شیرین¼ قاشق غذاخوری
روغن مایع۱۵۰ گرم

دستور پخت کیک موز

مرحله اول

برای تهیه کیک موز خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و ۲ عدد موز داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم و با دور تند همزن چند دقیقه به صورت مداوم هم می زنیم تا مخلوط مواد حجیم شوند و پف کنند.

مرحله دوم

در این مرحله آرد سفید را به همراه جوش شیرین و بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس سه مرتبه الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک شکل بگیرد.

مرحله سوم

پس از اینکه مخلوط کردن آرد به پایان رسید، روغن مایع را اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. مواد را باید فقط در حدی مخلوط کنیم تا با هم یکدست شوند و نیاز به مخلوط کردن بیش از حد نیست.

مرحله چهارم

حالا قالبی که برای پخت کیک در نظر گرفته ایم را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس نیمی از مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و پس از آن مغز گردو ها را در آرد می غلطانیم و به صورت پراکنده روی مایه کیک می ریزیم.

مرحله پنجم

در ادامه باقیمانده مایه کیک را روی مغز گردوها می ریزیم، سپس موز باقیمانده را به صورت حلقه ای یا اسلایس شده برش می زنیم سپس زیر موزها را به طور کامل به آرد آغشته می کنیم و به صورت مرتب روی مایه کیک قرار می چینیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که موزها را اگر بدون آرد روی مایه کیک قرار دهیمف زمانی که کیک می پزد و پف می کند موزها درون بافت کیک فرو می روند، پس حتما زیر موزهای برش خورد را به خوبی آردی کنید سپس روی مایه کیک قرار دهید.

مرحله هفتم

فر را از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و کیک را به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار می دهیم تا بپزد. برای طلایی شدن روی کیک می توانیم در پایان پخت، چند دقیقه گریل را روشن کنیم.

نکات پخت کیک موز

روغن جدا کننده کیک خانگی

در صورتی که کاغذ روغنی برای قرار دادن در قالب کیک در دسترس ندارید به راحتی می توانید روغن جداکننده کیک را جایگزین کنید، این روغن باعث می شود کیک شما به هیچ به وجه به قالب نچسبد و خیلی راحت از قالب خارج شود. برای تهیه این روغن به صورت کاملا خانگی با کمترین وسایل می توانید به مطلب زیر مراجعه نمایید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.