طرز تهیه کیک موز خوشمزه و مخصوص مغزدار به روش قنادی
طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان
طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوریها برای سلامتی و افزایش لذت از طعمها انجام میشوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانوادهها، برخی …
طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از آن در تهیه انواع کیکها و شیرینیها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه کیک موز
کیک موز یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک موز | |
موز | ۳ عدد متوسط |
شکر | ۱۲۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد قنادی | ۲۲۵ گرم |
مغز گردو | ۱۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ¾ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ¼ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۱۵۰ گرم |
دستور پخت کیک موز
مرحله اول
برای تهیه کیک موز خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و ۲ عدد موز داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم و با دور تند همزن چند دقیقه به صورت مداوم هم می زنیم تا مخلوط مواد حجیم شوند و پف کنند.
مرحله دوم
در این مرحله آرد سفید را به همراه جوش شیرین و بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس سه مرتبه الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک شکل بگیرد.
مرحله سوم
پس از اینکه مخلوط کردن آرد به پایان رسید، روغن مایع را اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. مواد را باید فقط در حدی مخلوط کنیم تا با هم یکدست شوند و نیاز به مخلوط کردن بیش از حد نیست.
مرحله چهارم
حالا قالبی که برای پخت کیک در نظر گرفته ایم را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس نیمی از مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و پس از آن مغز گردو ها را در آرد می غلطانیم و به صورت پراکنده روی مایه کیک می ریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه باقیمانده مایه کیک را روی مغز گردوها می ریزیم، سپس موز باقیمانده را به صورت حلقه ای یا اسلایس شده برش می زنیم سپس زیر موزها را به طور کامل به آرد آغشته می کنیم و به صورت مرتب روی مایه کیک قرار می چینیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که موزها را اگر بدون آرد روی مایه کیک قرار دهیمف زمانی که کیک می پزد و پف می کند موزها درون بافت کیک فرو می روند، پس حتما زیر موزهای برش خورد را به خوبی آردی کنید سپس روی مایه کیک قرار دهید.
مرحله هفتم
فر را از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و کیک را به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار می دهیم تا بپزد. برای طلایی شدن روی کیک می توانیم در پایان پخت، چند دقیقه گریل را روشن کنیم.
نکات پخت کیک موز
روغن جدا کننده کیک خانگی
در صورتی که کاغذ روغنی برای قرار دادن در قالب کیک در دسترس ندارید به راحتی می توانید روغن جداکننده کیک را جایگزین کنید، این روغن باعث می شود کیک شما به هیچ به وجه به قالب نچسبد و خیلی راحت از قالب خارج شود. برای تهیه این روغن به صورت کاملا خانگی با کمترین وسایل می توانید به مطلب زیر مراجعه نمایید.
- منبع :
- img from instagram.com/vitakwee