طرز تهیه پنکیک خانگی ساده و خوشمزه پفکی برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک خانگی ساده و خوشمزه پفکی برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک خانگی پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک …

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شیرینی ناپلئونی یکی از انواع شیرینی های تَر خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. همچنین …

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه بیسکویت خرمایی

طرز تهیه بیسکویت خرمایی بدون فر سلامت خرما با بیسکویت پتی بور xvc jidi fds  dj ovlhdd

بیسکویت خرمایی یکی از انواع بیسکویت های سالم و بسیار خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این بیسکویت خوشمزبه به دلیل وجود خرما دارای انرژی زیادی می باشد و برای شروع روز که بدن انرژی کافی ندارد یک گزینه مناسب می شود. این بیسکوییت خوشمزه به دلیل اینکه دارای شیرینی کافی می باشد معمولا به همراه نوشیدنی ها داغ مانند قهوه و چای سرو می شود. طرح روی بیسکوییت خرمایی دلخواه می باشد و می توانیم از انواع مهرها برای تهیه این بیسکوییت مجلسی استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم بیسکوییت خرمایی
تخم مرغ1 عدد
آرد سفید175 گرم (1 پیمانه+2.5 قاشق غذاخوری)
پودر قند55 گرم (یک سوم پیمانه)
روغن مایع50 گرم (4 قاشق غذاخوری)
بکینگ پودر3 گرم (¾ قاشق چایخوری)
وانیلنوک قاشق چایخوری
مواد لازم مغز بیسکوییت
خرمای بدون هسته100 گرم
آب2 تا 3 قاشق غذاخوری
دارچین و زنجبیلبه مقدار دلخواه

دستور پخت بیسکوییت خرمایی

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت خرمایی مجلسی ابتدا هسته خرما ها را می گیریم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و 2 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت بسیار ملایم می گذاریم و با پشت قاشق روی آن ها فشار می آوریم تا کاملا له شوند.

مرحله دوم

بعد دارچین را روی آن ها می پاشیم و با قاشق خوب خرماها را زیر و رو می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و مداوم تفت می دهیم تا عطر دارچین داخل خرماها بپیچد و همین طور چون ظرف داغ است خرماها به ظرف می چسبند.

مرحله سوم

سپس تفت می دهیم تا از حرارت بیفتد و کنار می گذاریم تا به مرور زمان خنک شود. در ادامه تخم مرغ را داخل کاسه ای می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم و روغن مایع را به همراه وانیل و پودرقند به آن اضافه می کنیم

مرحله چهارم

سپس با قاشق آن ها را می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه بیکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و داخل کاسه ای از الک رد می کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

مخلوط کردن را تا جایی که مایه سفت شود ادامه می دهیم، سپس دستمان را چرب می کنیم و خمیر را ورز می دهیم و آرد را همان طور کم کم اضافه می کنیم و با خمیر مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست و نرم شود و به دستمان دیگر نچسبد.

مرحله ششم

سپس یک نایلون روی صفحه کار قرار می دهیم و خمیر را روی آن می گذاریم و یک نایلون نیز روی خمیر قرار می دهیم و خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میل در می آوریم و نایلون رویی را بر می داریم و خمیر را با کاتر دلخواه می زنیم.

مرحله هفتم

سپس روی آن کمی از مایه خرما می ریزیم و یک خمیر کاتر خورده دیگر را روی آن می گذاریم و مهر را داخل آرد می زنیم و بعد روی خمیر قرار می دهیم و کمی فشار می دهیم و بر می داریم و مجددا با کاتر دور شیرینی را کاتر می زنیم.

مرحله هشتم

اگر مهر در دسترس نداشتید می توانید لبه های خمیر را کمی روی هم قرار دهید و کمی فشار دهید.سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 10 دقیقه گرم شود.

مرحله نهم

سپس کف سینی کاغذ روغنی قرار می دهیم و فرچه را داخل کمی داخل روغن می زنیم و کاغذ روغنی را چرب می کنیم. در ادامه خمیرهای کاتر خورده را با 1 سانتیمتر فاصله کنار یکدیگر ردون سینی فر می چینیم.

مرحله دهم

سپس سینی را داخل فر قرار می دهیم تا با همان درجه حرارت که در بالا اشاره کردیم به مدت 15 الی 20 دقیقه بیسکویتها بپزند.برای اینکه از پخت آنها اطمینان حاصل کنیم ته یکی از شیرینی ها را آرام بلند کنید اگر طلایی بود حتما پخته اند.

مرحله یازدهم

در این مرحله سینی را از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا بیسکویت ها به طور کامل از حرارت بیفتند و خنک شوند، سپس با پالت به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.