طرز تهیه سیب زمینی چوبی ساده و خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه سیب زمینی چوبی ساده و خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه سیب زمینی چوبی سیب زمینی چوبی یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه ترکیه ای است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه کباب دل مرغ خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه کباب دل مرغ خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه کباب دل مرغ کباب دل مرغ یکی از کباب های خوشمزه و ساده بین المللی است که از غذاهای ارزان قیمت محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه آش کلم برگ خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه آش کلم برگ خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه آش کلم برگ این آش یک آش ایرانی است که زادگاه آن تبریز است اما در شهرهای مختلف به صورت های متفاوتی طبخ می شود. به طور مثال آش کلم …

طرز تهیه اشکنه عدس

طرز تهیه اشکنه عدس بیرجندی طرز تهیه اشکنه عدس زابلی طرز تهیه اشکنه عدس ساده xvc jidi ha ki uns

اشکنه عدس یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. همانطور که می دانید اشکنه از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، یکی زا محبوب ترین دستورهای تهیه اشکنه همین اشکنه عدس است که شباهت زیادی هم به عدسی دارد و به همین دلیل طرفداران بسیار زیادی دارد. البته اشکنه عدس هم به یک دستور محدود نمی شود و با دستورهای متنوعی تهیه می شود. در تهیه اشکنه عدس به دلخواه می توانیم از انواع سبزیجات استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
عدس1 پیمانه
پیاز1 عدد متوسط
سیب زمینی1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
رشته پلویی1 لیوان
شنبلیله1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت اشکنه عدس

مرحله اول

ابتدا عدس را داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن آب می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت حداقل 1 ساعت خیس بخورد. در این مدت در صورت امکان 2 مرتبه آب آن را تعویض کنیم تا نفخ عدس به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا گرم شود  پیازها را داخل روغن می ریزیم.

مرحله سوم

سپس تفت می دهیم تا سبک شوند و اجازه می دهیم تا پیازها طلایی و سرخ شوند و آنوقت زردچوبه روی ان ها می پاشیم و تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله سوم

بعد عدس را داخل آبکش می ریزیم و می شوییم و به مخلوط پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم و 3 دقیقه مواد را تفت می دهیم و آب روی مواد می ریزیم (از ابتدا آب به اندازه کافی بریزید تا نیاز نباشد مجددا به آن اضافه کنید).

مرحله چهارم

سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم عدس ها بپزند. در ادامه سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و اواسط پخت عدسی به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه عدس پخته شده بود و سیب زمینی ها نیز تقریبا پخته شده بودند رشته ها را از وسط نصف می کنیم و به اشکنه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم تا به مدت 15 دقیقه دیگر مواد بپزد و اشکنه جا بیفتد.

مرحله ششم

پس از اینکه رشته ها نیز نرم و پخته شد، اکنه تقریبا اماده است. پس از اینکه اشکنه عدس ما آماده شد آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم. این غذا را باید با آب سرو کنیم چون معمولا با نان ترید می شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 دی 1399
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.