طرز تهیه مربای تمشک خوشمزه و مجلسی به روش گیلانی

طرز تهیه مربای تمشک خوشمزه و مجلسی به روش گیلانی

طرز تهیه مربای تمشک مربای تمشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

طرز تهیه سس سزار

طرز تهیه سس سزار خانگی رژیمی مخصوص سالاد سزار تصویری ایرانی xvc jidi ss schv

سس سزار یکی از انواع سس های پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه معمولا فقط در کنار سالاد سزار سرو می شود، البته این سس به محبوبیت خاصی در سراسر جهان رسیده است و به همین دلیل در کنار برخی غذاهای سوخاری و انواع سالادها نیز استفاده می شود. البته همانطور که در بالا ذکر شد این سس با دستور های زیادی تهیه می شود و تقریبا در هر کشوری با یک دستور منحصربفرد تهیه می شود. در کشور ما هم سر آشپزهای حرفه ای با کمی تغییرات در مواد اولیه این سس، آنرا طوری تغییر داده اند که با ذائقه ما ایرانی ها سازگار باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس سزار
سس مایونز300 گرم
سس خردل100 گرم
زرده تخم مرغ2 عدد
پنیر پارمسان50 گرم
پوره سیر1 قاشق چایخوری
سس ورچستر20 گرم
روغن زیتون بدون بو100 گرم
نمک و فلفل سیاه1 قاشق چایخوری

دستور تهیه سس سزار

مرحله اول

برای تهیه سس سزار رستورانی ابتدا سس مایونز را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و سس ورچستر را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی آن ها را هم می زنیم تا یکدست شوند.بعد 3 الی 4 عدد سیر را پوست می گیریم.

مرحله دوم

حالا آنرا می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس 1 قاشق چایخوری از پوره سیر را به مواد اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را داخل پیاله ای اول می شکنیم و زرده و سفیده ها را جدا در کاسه ای می ریزیم.

مرحله سوم

سپس در صورت سالم بوده زرده ها را به مواد سس می افزاییم و با همزن خوب آن ها را مخلوط می کنیم. در ادامه سس خردل را به همراه فلفل سیاه،نمک و پنیر پارمسان و روغن زیتون اضافه می کنیم و همگی مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

می توانید از ابتدا همگی مواد را به همین ترتیبی که اشاره کردم داخل کاسه بریزید و در آخر با گوشتکوب برقی آن ها را میکس کنید و یا داخل پارچ میکسر بریزید(روغن را بعد از اینکه مواد در میکسر ،میکس شدند اضافه کنید) و میکس شده تحویل بگیرید.

مرحله پنجم

البته می توانید از کمی آبلیمو تازه نیز در این ترکیب استفاده کنید.بعد سس آمده شده را در ظرفی می ریزیم و درب آن را می بندیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را کمی بگیرد و آنوقت می توانید سس سزار خونگی را استفاده کنید.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.