طرز تهیه ته چین کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه ته چین کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه ته چین کباب ته چین کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه خوراک بادمجان هندی سنتی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خوراک بادمجان هندی سنتی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خوراک بادمجان هندی بادمجان یکی از سبزیجاتی است که طرفداران زیادی دارد. از آن جا که پخت آن ساده است و به صورت سرخ کرده یا کبابی تهیه و طبخ …

طرز تهیه سالاد والدورف خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه سالاد والدورف خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه سالاد والدورف سالاد والدروف یک سالاد آمریکایی با طعم و ظاهر جذاب است که می تواند به عنوان پیش غذا یا یک شام سبک سرو شود. تاریخچه این سالاد به …

طرز تهیه مجبوس دجال

طرز تهیه مجبوس دجال مرغ بوشهری ایرانی خلیجی استانبولی عربی xvc jidi l f s n hg

مجبوس دجال که با نام های مثل مچبوس و مکبوس دجال هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار لذیذ عربی است. این غذای خوشمزه که به عنوان یک غذای بین المللی در کشورهای زیادی شناخته می شود دستور پخت های بسیار زیادی دارد و به گفته برخی آشپزهای بین المللی این غذا با بیش از ۵۰ دستور طبخ می شود. این غذای خوشمزه همان پلو مرغ ما ایرانی ها است با این تفاوت که مواد طعم دهنده آن متفاوت است و به دلیل اینکه غذاهای عربی شباهت زیادی به غذاهای جنوبی کشورمان دارند، مجبوس دجال می تواند یک تجربه بسیار دلپذیر برای ما ایرانیان باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مجبوس دجال در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی۵ عدد متوسط
برنج۴ تا ۵ پیمانه
میخک۶ عدد
هل۶ عدد
چوب دارچین۳ تکه کوچک
تخم گشنیز۱ قاشق مرباخوری
زیره سبز۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه½ قاشق مرباخوری
ادویه پلویی۱ قاشق مرباخوری
نمک و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه مجبوس دجال

مرحله اول

برای تهیه مجبوس دجال مجلسی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود.

مرحله دوم

حالا پیازها را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا نرم شوند.تکه های مرغ را آرام به ان اضافه می کنیم و تخم گشنیز و زیره سبز پودر شده را به همراه زردچوبه و فلفل سیاه روی مرغ ها می پاشیم.

مرحله سوم

سپس به خوبی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود و بوی ضحم مرغ را بگیرد،زمانیکه رنگ تکه های مرغ تغییر کرد آب جوش روی آن ها می ریزیم. آب مرغ را زیاد می گیریم تا برای پخت برنج از آن استفاده کنیم.

مرحله چهارم

تقریبا تا یک بند انگشت روی قابلمه خالی بماند، سپس در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت بسیار ملایم به مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت پخته شوند. سپس گوجه فرنگی ها را می شوییم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

مرغ ها که پخته شدند از داخل قابلمه بیرون می آوریم و داخل صافی قرار می دهیم و کنار می گذاریم.آب مرغ را از صافی رد می کنیم و داخل قابلمه ای که قصد پخت برنج را داریم می ریزیم و گوجه فرنگی رنده شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به جوش بیاید و بعد ادویه مخصوص انواع پلوهای عربی که شامل تخم گشنیز،زیره سبز،رازیانه،هل،فلفل قرمز،میخک است را به مواد می افزاییم و برنج را می شوییم.

مرحله هفتم

در ادامه آب آن را بیرون می ریزیم و به مواد اضافه می کنیم و یک هم می زنیم و دیگر اجازه می دهیم تا به مدت ۷ دقیقه بپزد. ( البته برای برنج ایرانی ) اصل این غذا با برنج پاکستانی یا هندی درست می شود.

مرحله هشتم

معمول است که به صورت دمپختک با همان ترکیب آب و گوجه دمی می اندازند،اما می توانید با برنج ایرانی درست کنید و بعد از گذشت ۷ دقیقه بالای سر برنج باشید و یک دانه از برنج را لای دندان تست کنید

مرحله نهم

اگر اطراف برنج نرم و مغز آن کمی سفت بود برنج را آبکش می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و کف آن روغن می ریزیم و برنج را با کفگیر کمی داخل قابلمه می ریزیم و چند تکه مرغ روی آن ها قرار می دهیم و مجددا برنج می ریزیم.

مرحله دهم

همین طور لایه لایه از تکه های مرغ می چینیم و برنج روی آن می ریزیم و در ب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم رو به زیاد می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد از حدودا ۸ دقیقه حرارت را کم می کنیم تا آرام غذا بپزد.

مرحله یازدهم

می توانیداز مرغ درسته نیز استفاده کنیم.مرغ را داخل سینی فر قرار دهید و قلمو را داخل زعفران دم کرده می زنیم تا کاملا آغشته به آن شود و روی مرغ می کشیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

حدودا ۴۰ زمان برای پخت کامل مرغ نیاز است تا کاملا برشته و سوخاری شود. در ادامه پلو که آماده شد کشمش ها را داخل آبکش می ریزیم و داخل تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود.

مرحله سیزدهم

سپس کشمش را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم به مدت ۱ دقیقه و بعد در بشقابی می ریزیم و زرشک را داخل تابه می ریزیم و حدودا ۳۰ ثانیه تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم و برنج را داخل دیس می کشیم.

مرحله چهاردهم

حالا تکه های مرغ را روی آن می چینیم و با کشمش و زرشک و پیاز داغ تزین می کنیم. اگر مرغ درسته داخل فر قرار دادیم،زمانیکه پخت و سوخاری شد از داخل فر بیرون می آوریم و وسط ظرف گرد قرار می دهیم و برنج را دور آن می ریزیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.