طرز تهیه شلگه، پلو مرغ خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه شلگه، پلو مرغ خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه شلگه شلگه از غذاهای قدیمی آذری هست. برنج و لپه ماده اصلی این غذا است. این غذا بسیار مناسب رژیم غذایی سبک در شبهای زمستان یا وعده افطار در ماه …

طرز تهیه املت تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت تن ماهی املت تن ماهی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه ایرانی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی خوشمزه و مخصوص با طعم تند

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی خوشمزه و مخصوص با طعم تند

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی جوجه کباب مکزیکی یکی از انواع کباب های خوشمزه مکزیک است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه مجبوس میگو

مجبوس میگو , طرز تهیه مجبوس میگو , دستور پخت مجبوس میگو

مجبوس، مچبوس یا مکبوس عربی یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه با ریشه عربستانی است. لبنانی ‌ها و عربستانی ‌ها به این غذا «کبسه» می‌ گویند و در تمام کشور های عربی حاشیه خلیج فارس این غذای پلویی خوشمزه را که از انواع پلوی قاطی و مخلوط است با مرغ، گوشت، میگو و ماهی درست می‌ کنند. دستور پخت تمام انواع مجبوس در همه‌ی کشور های عربی یکسان است، ادویه مجبوس جز اصلی و اساسی آن است و البته این پلوی خوشمزه غذای ملی عربستانی‌ هاست. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مجبوس میگو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
میگو۱ کیلو یا ۸۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
روغن و کرهبه میزان لازم
سیر و زنجبیل رنده شدهبه میزان لازم
زیره، برگ بو و برگ کاریاز هر کدام ۲ تا ۳ عدد
لیمو امانی۲ تا ۳ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی۲ عدد
زردچوبه۱ قاشق چای خوری
ادویه کاری۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین۱ قاشق چای خوری
زعفران۱ قاشق چای خوری
هل و میخکهر کدام ۲ تا ۳ عدد
فلفل سبز تند۱ عدد
گشنیز تازه خرد شدهنصف فنجان
شوید تازهنصف قنجان
گشنیز تازه و پیاز داغبرای تزیین

طرز تهیه مجبوس میگو

مرحله اول

برای تهیه مجبوس خوشمزه با میگو در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست کنده و نگینی خرد می کنیم. سپس آن را با روغن و مقداری کره تفت می‌ دهیم. سپس به همراه سیر و زنجبیل رنده شده بعد زیره، برگ بو و برگ کاری و لیمو امانی کمی تفت می‌ دهیم.

مرحله دوم

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می ‌کنیم و تفت می ‌دهیم. بعد گوجه فرنگی نگینی را اضافه می ‌کنیم. حالا نوبت ادویه جات است. زردچوبه و ادویه کاری و پودر فلفل قرمز، پودر دارچین، زعفران را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

بعد هل و میخک را اضافه کرده و همه را با هم به خوبی تفت می ‌دهیم تا یکدست شوند. نصف عصاره سبزیجات الیت در صورت تمایل می توان در این مرحله اضافه کرد. فلفل سبز تند هم اضافه می ‌کنیم و تفت می دهیم.

مرحله چهارم

بعد میگو ها را اضافه می ‌کنیم و تفت می‌ دهیم و در آخر گشنیزه تازه خرد شده و شوید تازه خرد شده را به مواد اضافه می ‌کنیم و باز هم کمی تفت می ‌دهیم. به اندازه کافی آبجوش روی مواد می ‌ریزیم تا میگو ها پخته شوند.

مرحله پنجم

حالا نوبت برنج خیس خورده است. برنج را از یک ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کرده ایم، به مواد اضافه می ‌کنیم تا بصورت کته دم بکشد. سپس آن را در ظرف مناسب سرو می ریزیم و برای تزیین از گشنیز تازه و پیاز داغ استفاده می‌ کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.