طرز تهیه شیرینی ماکارون شکلاتی

طرز تهیه ماکارون شکلاتی بدون پودر بادام خوشمزه تصویری مرحله به مرحله حرفه ای xvc jidi advdkd lh hv k a ghjd

شیرینی ماکارون شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه یکی از معروف ترین شیرینی های فرانسوی است که یک گزینه بسیار مناسب در کنار نوشیدنی ها گرم می باشد. این شیرینی خوشمزه از نظر ظاهری شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد و اگر طرفدار شیرینی های شکلاتی هستید، توصیه می کنیم حتما این شیرینی خوشمزه را امتحان کنید، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی ماکارون شکلاتی
آرد بادام۱۰۰ گرم
پودر قند۱۰۰ گرم
پودر کاکائو۲۰ گرم
سفیده تخم مرغ۸۰ گرم
شکر دانه ریز۸۰ گرم
مواد لازم برای گاناش
خامه۱۰۰ گرم
شکلات تلخ۱۰۰ گرم

دستور تهیه شیرین ماکارون شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ماکارون شکلاتی خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را ۴ ساعت زودتر از داخل یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای محیط سازگار شود.سفیده ها را داخل کاسه ای می ریزیم و با دور تند همزن بحدی می زنیم که کف کند.

مرحله دوم

بعد شکر را کم کم در همان حین همزدن اضافه می کنیم تا سفیده حالت ابر و بادی بخود بگیردو سفت شود.آرد بادام و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم و از الک رد می کنیم و کم کم به سفیده اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس با لیسک به طور دورانی ان ها را مخلوط می کنیم تا پف سفیده ها نخوابد. می توانید ماکارون های رنگی نیز داشته باشید به این صورت که سفیده که سفت شد و حجم گرفت رنگ ژله ای مورد نظرمان را به آن اضافه کنیم و بعد به جای مقدار کاکائو، آرد بادام اضافه کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه به جای آرد بادام ۱۰۰ گرم پودر قند موجود در دستور را با ۱۰۰ گرم پودر بادام خام که پوست آن گرفته شده را آسیاب می کنید تا مثل آرد شود و خمیر نشود. سپس سینی فر را بیرون می آوریم و چهار گوشه آن کمی از مایه ماکارون می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس کاغذ روغنی را به اندازه سینی قیچی می کنیم و کف سینی قرار می دهیم تا مایه ماکارون باعث چسبیدن کاغذ روغنی ها شود.(زدن مایه ماکارون به چهار گوشه سینی برای فیکس ماندن کاغذ روغنی ها داخل سینی است)

مرحله ششم

حالا مایه ماکارون را داخل قیف با ماسوره ساده می ریزیم و مایه را به صورت  دایره های کوچک با فاصله روی کاغذ روغنی می ریزیم. البته قالب های سیلیکونی مخصوص ماکارون نیز اگر در دسترس باشد فقط لازم است آن را چرب کنید.

مرحله هفتم

سپس مایه را داخل قسمت های دایره ای آن بریزید. سینی را چندین مرتبه آرام به زمین می کوبیم تا هوای اضافه داخل آن ها خارج شود و سینی را کنار می گذاریم تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در دمای محیط روی ماکارون ها بسته شود

مرحله هشتم

بطوری که اگر روی سطح آن ها انگشت بزنیم مایه به دست نچسبد. فر را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود. زمانیکه ماکارون ها استراحت کردن و دیگر سطح روی آن ها بسته شده بود

مرحله نهم

سپس سینی یا قالب سیلیکونی را داخل فر قرار می دهیم تا با همان درجه ۱۵۰ سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.بعد از پخت سینی را بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و بعد ماکارون ها را از داخل سینی و کاغذ روغنی جدا می کنیم.

مرحله دهم

برای تهیه گاناش مابین ماکارون ها می توانید از انواع مواد استفاده کنید. تا خنک شدن ماکارون ها می توانیم گاناش را آماده کنیم. برای این منظور خامه را داخل ظرفی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم

مرحله یازدهم

تا شروع کند به ریز جوش زدن و آنوقت از روی حرارت بر می داریم، سپس شکلات را به آن می افزاییم و کاملا با یکدیگر مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و کنار می گذاریم تا کاملا سرد شوند و داخل قیف می ریزیم

مرحله دوازدهم

و زمانیکه ماکارون ها سرد شدن کمی از گاناش را روی سطح صاف و داخل ماکارون می زنیم و ماکارون دیگر را روی گاناش قرار می دهیم.همگی ماکارون ها را به این ترتیب آماده می کنیم و در ظرف می چینیم.نوش جان

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.