طرز تهیه سوپ دیوران‌

طرز تهیه سوپ دیوران‌ ترکیه ای خوشمزه و مخصوص

سوپ دیوران یکی از انواع سوپ های خوشمزه ترکیه ای است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
رشته سوپی½ لیوان
آب گوشت یا آب معمولی۵ لیوان
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نخود آب پز۱ لیوان
کره۱ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای گوشت قلقلی
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
آرد سوخاری۱٫۵ قاشق غذاخوری
آرد سفید½ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
شیر¼ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زیره و آویشنبه مقدار کافی
فلفل قرمز و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت سوپ دیوران

مرحله اول

برای تهیه سوپ دیوران ترکیه ای ابتدا گوشت گوساله را می شوییم و چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم. در ادامه پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله دوم

همچنین آرد سوخاری و آرد را به همراه شیر، نمک، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن به گوشت می افزاییم و با دست همگی مواد را کاملا مخلوط می کنیم و ورز می دهیم و به اندازه یک گردو از مایه گوشت بر می داریم و به صورت دایره به آن شکل می دهیم و در ظرفی قرار می دهیم.

مرحله سوم

همه مایه گوشت را به همین شکل درست می کنیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم می توانیم کوفته های قلقلی را بدون استراحت سرخ کنیم.

مرحله چهارم

سپس روغن مایع را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و آرد را بلافاصله اضافه یم کنیم و شروع می کنیم به تفت دادن تا بوی آرد را احساس کنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ رب نیز تغییر کند.

مرحله پنجم

تقریبا ۵ دقیقه تفت دادن کافی است و تقریبا نصف یک لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد و رب گلوله نشود.آب جوش و یا نصف آب جوش و نصف آب گوشت را اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا به جوش بیاید.

مرحله ششم

حالا نخود پخته شده و کمی نمک و رشته را می افزاییم و اجازه میدهیم تا رشته سوپ بپزد. تا مواد سوپ بپزد تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا به مرور زمان داغ شود.

مرحله هفتم

حالا کوفته های قلقلی را داخل تابه می چینیم و کمی حرارت را بیشتر می کنیم و تامل می کنیم تا رنگ آن ها تغییر کند و بعد دسته تابه را می گیریم و تابه را کمی بلند می کنیم و بدون استفاده از قاشق تابه را تکان می دهیم تا کوفته ها جابه جا شوند و طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.

مرحله هشتم

در تابه ای کوچک کره می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و بعد نعناع را اضافه می کنیم و سریع یک تفت می دهیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا نعناع ها در روغن داغ سرخ و متمایل به سیاه شوند.

مرحله نهم

در این مرحله سوپ آماده شده را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و کوفته قلقلی ها را نیز آرام داخل آن می ریزیم و در آخر نعناع سرخ شده را نیز روی سوپ به هر شکلی که تمایل دارید تزیین کنید و سوپ دیوران را نوش جان کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.