طرز تهیه ترشی اسپانیایی

طرز تهیه ترشی اسپانیایی با ذرت مخلوط اسپانیایی با سس مخصوص xvc jidi jvad hs hkdhdd

ترشی اسپانیایی یکی از انواع ترشی های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به اسپانیا می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی اسپانیایی
زیتون۱ پیمانه
ذرت½ پیمانه
هویج۲ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای رنگی۲ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون بدون بو۱ فنجان
سرکه سفید½ فنجان
سیاه دانه۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا و فلفل قرمزبه مقدار کافی

دستور تهیه ترشی اسپانیایی

مرحله اول

برای تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه ابتدا زیتون ها را به خوبی می شوییم، سپس هسته های زیتون را با هسته گیر خارج می کنیم. در ادامه زیتون ها را به صورت اسلایس شده ( حلقه ای ) خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله هویج را به همراهفلفل دلمه ای به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کنسرو ذرت به کاسه حاوی زیتون اضافه می کنیم. حالا مواد را به آرامی کمی مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله سرکه سفید را به همراه سیاه دانه، روغن زیتون، شکر و مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس به کاسه حاوی مواد ترشی اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک ظرف شیشه ای درب را می شوییم و به خوبی خشک می کنیم، سپس ترشی را داخل شیشه می ریزیم و یک لایه پلاستیک روی درب شیشه قرار می دهیم و درب آنرا محکم می بندیم، به صورتی که هیچگونه هوایی وارد ظرف نشود.

مرحله پنجم

در این مرحله ترشی را به مدت ۱۰ تا ۱۴ روز در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا آماده شود. توجه داشته باشید که طعم این ترشی ملایم است و اگر دوست دارید ترش تر باشد می توانید مقداری سرکه سفید را کمی بیشتر بگیرید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.