طرز تهیه مک اند چیز ایتالیایی، غذای لاکچری و فوری!
طرز تهیه مک اند چیز
برای طرز تهیه مک اند چیز، ابتدا ماکارونی را در آب جوش پخته و آبکشی می کنیم. ماکارونی را پس از پخت، به سس بشامل اضافه و ترکیب می کنیم، سپس آنرا در ظرفی چرب شده می ریزیم و در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
مقداری پنیر روی آن ریخته و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم بپزد. در نهایت، مک اند چیز را با جعفری خرد شده تزئین و سرو می کنیم، برای مشاهده «آموزش آشپزی» کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مک اند چیز در ادامه با «سایت چی شی» همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
ماکارونی فرمی | ۵۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
پنیر گودا | ۱۵۰ گرم |
پنیر چدار | ۱۵۰ گرم |
سس بشامل | ۲ لیوان |
آویشن و پاپریکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه مک اند چیز
مرحله ۱: آمادهسازی آب برای جوشاندن ماکارونی
برای تهیه مک اند چیز خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله ۲: پخت ماکارونی
در این مرحله ماکارونی فرمی را به آب جوش اضافه می کنیم و طبق دستورالعمل روی بسته ماکارونی حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا ماکارونی بپزد، سپس آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی اش خارج شود.
مرحله ۳: تهیه سس بشامل و ترکیب پنیرها
حالا سس بشامل را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم کمی داغ شود، سپس پنیر های چدارف گودا و پیتزا را با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه دو سوم حجم پنیرها را داخل سس بشامل می ریزیم.
مرحله ۴: اضافه کردن ماکارونی به سس بشامل و پنیر
حالا کمی هم می زنیم تا پنیرها به طور کامل در سس بشامل حل شوند، سپس حرارت زیر قابلمه را کاملا ملایم می کنیم و ماکارونی آبکش شده را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا ماکارونی و سس کاملا یکدست شوند.
مرحله ۵: آمادهسازی فر و ظرف پخت
در این مرحله فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانیتگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم و انرا با روغن به خوبی چرب می کنیم. در ادامه مخلوط سس و ماکارون را داخل ظرف می ریزیم.
مرحله ۶: پخت نهایی مک اند چیز در فر
حالا سطح روی ماکارونی را صاف می کنیم و باقیمانده مخلوط پنیرهای را روی آنرا می ریزیم، سپس به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا آماده شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه غذا اماده است و می توانیم آنرا از فر خارج کنیم.
مرحله ۷: تکمیل و تزئین نهایی مک اند چیز
در صورتی که پنیر روی غذا طلایی نشده بود، می توانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم. در پایان اجازه می دهیم مک اند چیز کمی خنک شود، سپس انرا برش می زنیم و با جعفری خرد شده تزیین می کنیم و با سس دلخواه سرو می کنیم.
فوت و فن مک اند چیز
راز خوشمزگی مک اند چیز
مک اند چیز، غذایی است که میتوانید با افزودنیهای مختلف، آن را به یک تجربه طعمی منحصر به فرد تبدیل کنید. در صورت تمایل، میتوانید به دستور پخت اصلی مقداری قارچ خرد شده، فلفل دلمهای رنگی خرد شده یا حتی مقداری مرغ، سوسیس یا کالباس برای افزودن پروتئین و طعم بیشتر اضافه کنید.
این مواد افزودنی نه تنها بافت و طعم غذا را غنیتر میکنند بلکه آن را به یک وعده غذایی کامل و مغذی تبدیل میکنند. این انتخابها به شما این امکان را میدهند که با سلیقه شخصی خود بازی کنید و مک اند چیزی خلق کنید که کاملاً منحصر به فرد و مطابق با ذائقه خودتان باشد.
سس بشامل
سس بشامل یکی از انواع سس های بسیار پر مصرف در آشپزی می باشد که از سس های معروف کشور فرانسه محسوب می شود. این سس خوشمزه را به راحتی می توانیم در منزل تهیه کنیم، برای مشاهده آموزش سس بشامل حرفه ای به مطلب «طرز تهیه سس بشامل» را مطالعه نمایید.
شاید دوست داشته باشید!
- منبع :
- mahshidsayadi