طرز تهیه پیتزا نان تست خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا نان تست خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا نان تست پیتزا نان تست یکی از انواع فینگرفودهای بین المللی خوشمزه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه تارت پیاز خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه تارت پیاز خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه تارت پیاز تارت پیاز یک پیش غذای خوشمزه و مقوی است. پیاز طعم عالی و بی نظیری دارد و هم چنین با ظاهر زیبا اشتها را تحریک می ‌کند. تارت …

طرز تهیه آش پرشکه خوشمزه و مخصوص به روش لرستانی

طرز تهیه آش پرشکه خوشمزه و مخصوص به روش لرستانی

طرز تهیه آش پرشکه آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، آش پرشکه است. این آش یک غذای سنتی مربوط به …

طرز تهیه خوراک گوشت و سبزیجات

طرز تهیه خوراک گوشت چرخ کرده با سبزیجات رژیمی و سیب زمینی و هویج تکه ای در فر o vh   aj  sfcd hj

خوراک گوشت و سبزیجات یکی از انواع غذاهای بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله۵۰۰ گرم
سیب زمینی۵۰۰ گرم
هویج۲ عدد متوسط
آب گوشت۲ پیمانه
سیر ۳ حبه
پیاز۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک گوشت و سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه خوراک گوشت و سبزیجات خوشمزه ابتدا گوشت را به قطعات کوچک مانند گوشت خورشتی تقسیم می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و گوشت را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد، سیر و پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز طلایی شدند، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه ادویه ها را به خوبی تفت دادیم، سیب زمینی و پیاز را به صورت نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. حالا سیب زمینی و هویج را چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند و هنگام پخت له نشوند.

مرحله چهارم

در این مرحله آب گوشت را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مواد خوراک به مدت ۲ ساعت با حرارت بسیار ملایم بپزند. در صورتی که آب گوشت نداشته باشیم می توانیم از عصاره گوشت و آب جوش استفاده کنیم.

مرحله پنجم

نکته مهم در مورد این خوراک این است که در زمان سرو نباید آبکی باشد و باید آب درون تابه تقریبا به طور کامل کشیده شده باشد. البته در صوت تمایل می توانیم خوراک را به همراه کمی آب سرو کنیم که سلیقه ای می باشد.

مرحله ششم

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت نمک و فلفل سیاه خوراک را اندازه می کنیم، سپس آب لیمو ترش را به همراه مقداری جعفری خرد شده به خوراک اضافه می کنیم. پس از اینکه خوراک آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.